Odmori u igri uz FAVBET aplikaciju

Image
15.11.2023.
0:01
VOYO logo

Još prošle godine FAVBET se predstavio kampanjom koja je govorila o tome da klađenje budi jednake emocije kao bilo koji drugi hobi bez obzira na to koliko se oni razlikuju. Nakon prošlogodišnje kampanje i komunikacije o pozicioniranju i vrijednostima, ove godine, FAVBET publici želi poručiti i da donose odličnu aplikaciju, te općenito web stranicu, kao i atraktivnu ponudu proizvoda.

Image

Nova reklamna kampanja FAVBET-a osmišljena je kako bi prenijela prednosti proizvoda FAVBET platforme. Hrvatsko tržište, a posebno betting i gambling tržište, vrlo je raznoliko te se zato treba boriti za pažnju igrača. Put koji je FAVBET odabrao je put kvalitete, kako proizvoda, tako i poruke koja se želi poslati. Zato je pristup ovoj kampanji vrlo pedantan. Elementi svake scene su promišljeni do najsitnijih detalja, a o tome govori i Ira  Kondratieva, voditeljica brenda u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nijedna scena nije slučajno odabrana. Radi se o najpopularnijim sportovima i kasino igrama na hrvatskom tržištu. Osim toga i prilikom odabira poruke je proanalizirano tržište te se pazilo na način kako potrošači u hrvatskoj reagiraju te je vrlo važno s publikom komunicirati razumljivim jezikom. U “Odmori u igri” se radi o lifestyleu, raznolikim mogućnostima i zabavi."

FAVBET nudi bonus dobrodošlice do 700€, 30€ oklade bez rizika te 200 besplatnih vrtnji, ali i vlastiti progresivni jackpot te praktičnu aplikaciju. Glavna poruka kampanje je usredotočena upravo na to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo