Dočekajte novu 2023. godinu uz Petra Grašu / Dočekajte Novu godinu na jednoj od najljepših lokacija - na dubrovačkom Stradunu!

Image
9.12.2022.
14:27

Dočekajte novu 2023. godinu u svevremenskom Dubrovniku, na Dubrovačkom zimskom festivalu, okruženi zidinama jednog od najljepših gradova na svijetu. Kao što svi znamo, tradiciju valja njegovati, a ova nalaže da se za ispraćaj 2022. godine trebate dobro zabaviti!

Image
Image

Kako dobrog raspoloženja u ovoj posebnoj noći ne bi manjkalo, vesele Dubrovčane i goste zabavljat će niz domaćih glazbenika. Večer će otvoriti Ante Gelo Band s Brunom Oberan, Alenom Đurasom i Ivom Ajduković dok će, uz spektakularni vatromet s gradskih zidina večer dodatno rasplamsati i rasplesati Petar Grašo sa svojim hitovima. Međutim, ako trebate zagrijavanje za ovaj spektakl, uvertira traje cijeli prosinac zahvaljujući Dubrovačkom zimskom festivalu koji je za svoje goste pripremio niz koncerata i radionica za sve uzraste.

Image
Image

Prisutne će uveseljavati raznovrsni programski sadržaji, a čaroliju najljepšeg razdoblja u godini upotpunit će više od tisuću svjetlucavih dekoracija koje će grad zaodjenuti u blagdansko ruho. Bogato osvjetljenje uz snježno ruho vikendom priuštit će pravu kulisu za savršenu blagdansku fotografiju! Uz velike koncerte na jednoj od najljepših pozornica na svijetu, onoj na Stradunu, i ove zime uživat će se u gastro delicijama na popularnim kućicama koje su postale nezaobilazan dio festivalskog đira, a neće izostati ni sadržajan program kojeg pripremaju dubrovačke kulturne ustanove i Turistička zajednica grada Dubrovnika.

Image
Image

Bogati glazbeni program sadrži ponešto za svakog, a kako bi svi bili u dobrom raspoloženju za najiščekivaniju noć u godini pobrinuti će se Željko Bebek 26. prosinca i Massimo 30. prosinca koji će zagrijati Stradun za glavnu zabavu.
Otkrijte čari dobre dalmatinske energije koja počinje već u podne kada se sa svojim mališanima možete veseliti na dječjem dočeku na Stradunu. Poslije dječjeg dočeka možete na kratko odmoriti u nekom od hotela iz bogate ponude, a potom započinje spektakularan doček Nove godine!

Image
Image

U Dubrovniku dobrog raspoloženja zasigurno neće nedostajati pa se na pravi dan Nove godine zasladite delicijama ovog kraja - kamenicama i pjenušcem - dok ćete uživati uz predivne klasične zvukove najpoznatiji opernih arija Dubrovačkog simfonijskog orkestra u podne na Stradunu. U prvi dan nove 2023. uđite onako kako ste ispratili staru, uz pjesmu - Tomislava Bralića i klape Intrade.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta