Play ponuda

Veselje za velike i male / Dalmaland u Biogradu pravi je izbor za aktivni odmor! Prepustite se izazovima jedinog zabavnog parka na Jadranu!

Image

Provod u ovoj oazi fantazije, smijeha i pozitivne energije u poznatom turističkom mjestu Biograd na moru, nikada nije bio uzbudljiviji nego sada.

23.5.2023.
12:42

Još ljepši, zabavniji i ušminkaniji, Dalmaland je spreman pružiti vam nezaboravan odmor i to već kroz mjesec svibanj.

shimmer fallback
shimmer fallback

Upravo tijekom produženog vikenda koji je pred nama, najmlađe posjetitelje čeka posebno iznenađenje – Dino party! Osim šetnje s dinosaurima, mališani će moći iskusiti i Photo safari, ali i još brojna uzbuđenja kakva su im u Dalmalandu pripremili sve do kraja ljeta. Svake subote i nedjelje dio parka bit će u znaku nekog omiljenog dječjeg junaka i stoga se pripremite na susrete s Transformerima, svemiricima i drugim maskotama koji će vašim mališanima dodatno uljepšati boravak.

shimmer fallback
shimmer fallback

Dalmaland nije samo nova turistička atrakcija na Jadranu, već i jedini park ove vrste u Hrvatskoj i regiji. Prostire se na više od 6.5 hektara koji su u cijelosti namijenjeni za uživanciju na otvorenom. No, ne samo za one najmlađe. Svaka od četiri cjeline: Gusarski grad, Divlji Zapad, Svemir te uskoro dovršeni Vodeni svijet, pruža provod za sve uzraste.

shimmer fallback
shimmer fallback

Za uspomene s vašim klincima tu je obiteljski Fun park u kojima se nude razne atrakcije poput Dino Worlda, Piratskog zaljeva i Mine train coastera. Interaktivno kino Games Hall, koje je osobito omiljeno među tinejdžerima, ima preko 60 arkadnih igrica, a garantiramo da na visokim ljetnim temperaturama neće biti većeg užitka od spuštanja niz neki od brojnih tobogana, zarona u Plavoj spilji ili prepuštanju umjetnim valovima.

shimmer fallback
shimmer fallback

U Dalmalandu su mislili i na milenijce i one nešto starije goste avanturističkog duha. Za njih je rezerviran adrenalinski dio Fun parka čije su zvijezde Alien, Ferris Wheel i Horror House. A ako baš želite iskusiti maksimalnu dozu adrenalina, nemojte propustiti vožnju u Big Blue rollercoasteru i Tornadu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Smješten u srcu Dalmacije, Dalmaland je savršen izbor za obiteljski odmor te provod s društvom. Pogotovo ako ne možete ili ne želite gubiti dragocjeno vrijeme na duge letove i vožnje automobilom. Zašto biste čekali godišnji odmor, kad možete i vikend ili blagdan provesti aktivno i na zraku? Osim toga, po uzoru na najpoznatije svjetske centre zabave Gardaland i Disneyland, unutar parka imate sve što vam treba za kompletan provod.

Primjerice, kompleks raspolaže s nekoliko ugostiteljskih objekata i u svako doba dana se može fino prezalogajiti. Uz to, Dalmalandovi chefovi svakodnevno obogaćuju njihov jelovnik, posebice onaj slatki koji će zadovoljiti i najizbirljivije nepce. Na središnjem trgu parka nalazi se i gift shop s raznolikom ponudom suvenira kako biste u vašem domu imali stalni podsjetnik na boravak u ovom ljetnom raju za avanturiste.

Zahvaljujući najvišoj razini kvalitete i sigurnosti te jedinstvenom spoju tematskih i vodenih atrakcija, Dalmaland će se ove godine pridružiti laskavom društvu svjetskih parkova zabave kakvih je u Europi tek nekolicina. Ovo mjesto radosti i uspomena za cijeli život definitivno će dodatno obogatiti ponudu Biograda i Zadarske županije te ih dovesti u sam vrh posjećenosti turista i produžiti trajanje turističke sezone. Nakon dvije godine opsežnih priprema, uskoro je gotova izgradnja brojnih vodenih atrakcija koje s tematskim parkovima i adrenalinskim izazovima postojećeg zabavnog parka tvori jedinstveno mjesto zabave - Dalmaland.

Riječ je o investiciji vrijednoj 7,5 milijuna eura na kojoj je uz hrvatske projektante i izvođače građevinskih zahvata, radila svjetski poznata firma Polin Wateparks, glavni konstruktor tobogana za preko 50 svjetskih vodenih parkova.

shimmer fallback
shimmer fallback

Posjetitelje Dalmalanda, kako one vjerne tako i sve nove, sigurno će obradovati vijest da se od ove turističke sezone ulaznice za park mogu rezervirati i kupiti online, na službenoj web stranici Dalmalanda http://www.dalmaland.com/ . Cijena ulaznice kupljene ili rezervirane putem weba je niža za oko 5 posto, a na stranici se mogu pronaći i sve druge bitne informacije.

shimmer fallback
shimmer fallback

Vidimo se u Dalmalandu, najzabavnijoj destinaciji na Jadranu!

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback