OGLAS

Croatia Hotspots – uspješna digitalna priča o hrvatskim ljepotama, u novom redizajnu!

Image
3.11.2015.
13:48

Play logo

Preko tisuću objavljenih tekstova na temu tradicije, kulture, hrvatskog identiteta upakirano u forme zabavnih blogova i najava koje dijele na drustvenim mrežama te začinjeno jedinstvenim izričajem otočnih blogera zajedno sa timom portala Croatia Hotspots - pokazalo se kao dobitna kombinacija za hrvatsku i regionalnu čitateljsku publiku. Portal Croatia Hotspots je od siječnja 2015 do kraja listopada 2015 ubilježio preko 780.000 jedinstvenih pregleda, a do kraja godine planirana brojka će preći milijun jedinstvenih pregleda, što je za portal koji je pozicioniran kao rubrika net.hr – izvrstan rezultat.

Jedinstven projekt na digitalnoj turističkoj sceni/ teme su isključivo posvećene hrvatskim destinacijama


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnivači i vlasnici portala Croatia Hotspots su Maja Zlokić i Anita Žuvela Hitrec, korčulanske poduzetnice s privremenim boravištem u Zagrebu i Splitu, koje su željele sadržaje o bogatstvu i prednostima otkrivanja domaćih destinacija na razumljiv, zabavan i pitak način predstaviti domaćim i stranim čitateljima. Preko 80.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno svjedoči o sve većem interesu za hrvatsku povijest, bogatu tradicijsku baštinu i sve ljepote kojima Hrvatska obiluje a poseban naglasak se posvećuje prema njihovim riječima : na nebrušene dragulje domaće unutrašnjosti, zaboravljene priče i legende, neeksponirana tiha mjesta prepuna skrivenog potencijala. Ujedno se sa s vojim partnerima, trude pružiti bogati raspored najatraktivnijih domaćih manifestacija i događanja. Turističke zajednice su im glavni partneri koje su ujedno sukreatori zajedničkog sadržaja i zajedničkih projekata.

Novi redizajn


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal Croatia Hotspots je novim redizajnom ubilježio i dodatne pozitivne promjene u smjeru rasta i razvoja. Turizam i dalje ostaje primarni fokus interesa no razvijat će se i u smjeru turističkog lifestyle portala gdje će se čitateljima omogućiti pristup svim informacijama koje će ponovno pružati partneri portala (preko 40 turističkih zajednica i 5 županijskih turističkih zajednica) koje su na vrijeme prepoznale važnost online komunikacije domaćem i stranom čitateljstvu.

Image
Image

Aniti i Maji želimo puno uspjeha u daljnem radu te ćemo i dalje promovirati njihove priče.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

I za kraj prisjetimo se nekih od najčitanijih tema ove godine:


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Top 10 pješčanih plaža

Putopis o Vukovaru

4 razloga zašto posjetiti Zagorje


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suhozidi –kamena čipka žuljevitih dlanova

Čuvajmo tradiciju kuhajmo domaće

10 atrakcija srednje Dalmacije


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raskoš i ljepote dalmatinske Zagore


Tekst se nastavlja ispod oglasa
U klinču
Vrijeme je za seks
SRPZŽ2023
Ljubav je na selu
Dosje Jarak
default_cta
Love island Australija
Superstar
Viola boje mora
Život na vagi
Igra moje sudbine
default_cta
VOYO KIDS
Stanje nacije
American idol
LJNS AU

Najčitanije

Image
LJUBAVNI HOROSKOP /

Planeti su se tako posložili da ćemo osjetiti pojačanu želju za seksom, otkrivamo što će to donijeti ovih noći vašem znaku


Izdvojeno

Telegram

Telegram

Image

Policija maloprije potvrdila da je konačno podnijela prijavu protiv Banožića. Novi detalj: počinio je i prekršaj