Najmoćniji afrodizijak – čokoladni curry

Pripreme za Dan zaljubljenih već su počele. Diljem svijeta poduzetni biznismeni smišljaju kako unovčiti svoje proizvode. Među valentinovske poslastice spada i ovo neobično jelo.

11.1.2010.
13:40
VOYO logo

Kako kaže vlasnik jednog restorana u Glasgowu, garancija za jako vrući spoj je njegovo novo jelo nastalo miješanjem dvaju jakih afrodizijaka – curryja i čokolade.

Johnnie Ginda, vlasnik restorana, osmislio je jelo Nakodari, koje će plasirati na samo Valentinovo, ali će ostati u stalnoj ponudi i nakon praznika ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakodari je srednje ljuto jelo od velikih škampi i čokoladnog curryja koje se servira s kruhom od jagoda i čokolade i košta 16,95 funti.

Jelo je dobilo ime po rodnom selu vlasnika restorana u Punjabu. Njegov pradjed je osmislio jelo, a njegovi potomci su ga usavršili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Samo troje ljudi poznaje ovaj obiteljski recept – ja, moj otac i glavni kuhar, kojem u ugovoru stoji da ovu tajnu ne smije otkriti'', kaže Ginda.

''Vjerujem da smo prvi restoran u Britaniji koji nudi čokoladni curry.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Koristimo tamnu čokoladu s 85 posto kakaa koja kuhanjem poprilično potamni, ali ima odličan okus. Svatko tko kuša ovo jelo odmah se osjeća bolje...''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo