Zabranjena ljubav: Gađali su nas kamenjem i pretili ubistvom

shimmer fallback

Nakon pokušaja samoubistva, crnogorski par započeo zajednički život

15.5.2013.
21:37
Play logo

Priča mladog zaljubljenog para iz Podgorice koji se zbog zabranjene ljubavi bacio u nabujalu reku, držeći se za ruke, dobila je epilog. Nakon što ih je policija spasila u poslednjem trenutku, 18-godišnja devojka napustila je porodicu i odselila u kuću svog dečka.

Nakon što su Anelu Koljenović (18) i Zekriju Kabaši (20) iz nabujale reke Cijevne spasili policajci, zaljubljeni se par oporavio i odlučio na zajednički život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladić je umalo izgubio život jer je upao u vir. Krajnjim naporom uspeo je da se uhvati za grane uz obalu i sačekao je policiju. Devojku je spasila stena za koju se uhvatila nakon skoka.

-Policajci su prvo prišli meni, ali ja sam rekla da prvo spase njega jer je počeo da se davi. Imali smo mnogo sreće. Majka, komšija i brat su bili na obali i desetak minuta nisu zvali policiju. Pozvali su je tek kad su posumnjali da ja više ne mogu da izdržim u vodi, a on se za to vreme borio s talasima Cijevne-, rekla je zaljubljena djevojka za Blic.

-Bacali su kamenje na nas, tada smo odlučili da skočimo-

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj mladi par je već tri godine u vezi, a porodica je za nju saznala pre više od godinu dana. Tada su započele i njihove muke jer su Aneli majka i brat zabranjivali da se viđa sa Zekrijom. Razlog – on je katolik, a ona muslimanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprkos njihovom neslaganju, ljubav ove devojke i mladića bila je jača. -Tog dana smo šetali smo prema Cijevni kada su nas videli moja majka i komšija. Trčali su prema nama, a pridružio im se i moj brat. Bacali su kamenje na nas, a mi smo na samoj obali odlučili da skočimo u hladnu reku-, rekla je Anela.

Nakon toga je odlučila da se više neće vraćati porodici, nego će nastaviti život u kući svoje velike ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-Još smo pod stresom, a kad se sve ovo smiri, venčaćemo se-, najavila je njihove planove Anela.

Priznali su i da ih je komšija sa kojima je bila njena majka u tom trenutku stalno pratio, pretio im i obaveštavao majku o njihovim susretima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-Kao da je agent, kao da ga je moja majka unajmila da nas prati-, napominje devojka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Nekoliko puta njena majka je došla ispred njegove kuće i pretila Zekrijinom ocu da će mu ubiti sina.

-Neko bi trebalo da odgovara zbog svih tih napada-, misli zaljubljeni mladić dodajući da je komšija koji ih je pratio nakon incidenta čak došao u bolnicu i vređao ih.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo