Play ponuda

Wolf Parade u Teatru &TD!

shimmer fallback

Bilo je pitanje trenutka kad će jedan od ključnih kanadskih indie rock bendova doći u Zagreb. U utorak, 25. svibnja Wolf Parade će uz podršku finskog Joensuua 1685 zasvirati u Teatru &TD.

24.5.2010.
13:04
Play ponuda

Dan Boeckner i Spencer Krug, koji čine kreativnu jezgru ove grupe, već su po dva puta gostovali sa svojim samostalnim projektima (Handsome Furs i Sunset Rubdown) postalo je jasno da je između njih i ovoga grada stvoren poseban odnos. Tome u prilog govori i iznimna posjećenost svakog od ova četiri koncerta, pa je samim tim iščekivanje dolaska ove grupe postalo još veće. Zanimljivo je da su Wolf Parade ovoga puta odlučili ignorirati uobičajeni slijed aktivosti kad je izdavanje novog albuma u pitanju, pa će tako ova europska turneja zapravo prethoditi samom objavljivanju.

Bit će ovo tako mnogima prva prilika da se susretnu s novim hitovima ove iznimne grupe koja je s prethodna dva albuma oduševila kritiku i priskrbila im status jednog od najvećih, uz nezaobilazne Arcade Fire naravno, kanadskih nezavisnih rock bendova danas. Posebno nas veseli da su podužu europsku turneju odlučili iskoristiti za višednevni boravak u Zagrebu što je još jedna potvrda njihove povezanosti s ovim gradom, ali i kompliment našoj jedinstvenoj publici koja je takvom odnosu dobrim dijelom kumovala.

Koncert započinje u 21 sat. Upad je 80 odnosno 100 kuna.

Play ponuda
Play ponuda