Play ponuda

Valentinovo s Goranom Karanom

shimmer fallback

Prva koncertna promocija održat će se u Zagrebu i to uoči Valentinova, 12. veljače, u dvorani Vatroslava Lisinskog.

4.2.2013.
11:58
Play ponuda

Troje najbržih čitatelja koji su prvi točno odgovorili na kviz koji smo objavili u srijedu, 6. veljače dobili su po dvije ulaznice za koncert Gorana Karana.

Dobitnici: Matea Belanović Ružica Gajić Andrea -Stilinović

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Nakon petogodišnje diskografske pauze, na hrvatskom tržištu će se pojaviti nosač zvuka Gorana Karana - 'Čovik tvoj'. U realizaciji tog projekta sudjelovao je veliki broj domaćih i inozemnih umjetnika,: Peter Soave, bandoneon, Melanie Stormm, američka kantautorica, Ana Rucner, Tomislav Bralić, Helena Bastić, Nikša Bratoš, Nenad Šiškov ,Remo Cartagine ...i mnogi drugi.

Prva koncertna promocija održat će se u Zagrebu i to uoči Valentinova, 12. veljače, u dvorani Vatroslava Lisinskog. Na koncertu pod nazivom Par je Božji dar uz Karana će biti i njegovi gosti, prijatelji i suradnici koji su dali svoj pečat ovom novom albumu.

Tako će dijelom koncerta biti nastup s Anom Rucner, s kojom je Goran snimio autorsku pjesmu Adam i Eva. Sa Tomislavom Bralićem je realizirana suradnja na pjesmi Prijatelju. Petera Soave i Helena Bastić će gostovati na pjesmi Zaboravi. Američka pjevačica Melanie Stormm će sa Goranom predstaviti njegovu autorsku pjesmu Place in my heart. Nikša Bratoš bit će glazbeno pojačanje Goranovog stalnog Vagabundo Banda.

arti-201211230152006

Play ponuda
Play ponuda