Ansambl od gotovo 20 izvođača prikazat će neke od najpoznatijih priča iz zbirke 1001 noć - priče o Aladinu, Ali Babi i 40 razbojnika, Sinbadu moreplovcu...Naravno, kroz radnju vas vodi čarobna Šeherezada!

Gradsko kazalište Trešnja u suradnji sa Studijom za suvremeni ples odvest će vas na mistično putovanje svijetom dalekog Orijenta, u zemlje uzbudljivih priča i kraljevstva mašte.

Susretnite se sa svijetom daleke Perzije, upoznajte Aladina, Sinbada Moreplovca, Ali Babu i 40 razbojnika, no i manje poznate, ali ne manje zanimljive junake poput Abu-Hasana ili Kawae Huseina. Arapska zbirka pripovjedaka 1001 noć klasično je djelo svjetske literature i omiljeni lektirni naslov za djecu, mlade i one koji se tako osjećaju.

U ovom zanimljivom spektaklu kojeg možete pogledati 2. listopada u 17 sati glume Živko Anočić, Višnja Babić, Ivana Bakarić, Petar Banda (SSP), Branko Banković (SSP), Dina Ekštajn (SSP), Petra Hrašćanec Herceg (SSP), Krunoslav Klabučar, Damir Klemenić, Nikolina Komljenović (SSP), Jerko Marčić, Ana Mrak (SSP), Aleksandra Naumov, Radovan Ruždjak, Ana Vnučec (SSP)Vanda Vujanić Šušnjar.

U suradnji s Trešnjom za prvu izvedbu u nedjelju podijelili smo 2X2 ulaznice!

Lana Perišić Anita Kobas

Ulaznice podižete na balgajni kazališta.