Play ponuda

Post punk-rock legende u Teatru &TD-a

shimmer fallback

Dvojica post-punk/post- rock legendi, Geoff Farina & Chris Brokaw, promovirat će svoj novi materijal na koncertu 21. listopada u Teatru&TD s početkom u 21.30 sati.

15.10.2010.
13:46
Play ponuda

Sve dosadašnje projekte i suradnje ove dvojice post-punk/post-rock legendi skoro je i nemoguće nabrojati. Chris Brokaw bio je osnivač benda Codeine (Sub Pop) koji je vjerojatno najzaslužniji za nastanak slowcore scene krajem 80-ih. Nakon odlaska iz benda zajedno s Thaliom Zedek osniva svoj novi bend Come. Trenutno je bunjar u bendu The New Year i gostujući gitarist, između ostalih, Thurstona Moora i Evana Danda. Geoff Farina vjerojatno je najpoznatiji po 12 godina provedenih u bendu Karate (Southern) na čije je rane ploče utjecao i Brokawov bend Codeine.

Osim toga bitno je napomenuti da je bio i suosnivač benda The Secret Stars, a trenutno je frontman benda Glorytellers. Suradnja ove dvojice vrhunskih glazbenika započela je 2006. godine, a u proljeće 2010. donijela nam je album "The Angel's Message To Me", predivnu kolekciju poznatih američih folk-blues hitova uglavnom iz vremena prije II. svjetskog rata.

Novi album ovog dvojca "The Boarder’s Door" izlazi u studenom, a na ovoj turneji uz hitove s albuma "The Angel's Message To Me" Chris i Geoff promovirat će novi materijal, a sigurni smo da ćemo čuti i druge hitove iz njihovih nepresušnih opusa.

Play ponuda
Play ponuda