Osijek spreman za obaranje Guinnessa!

Cineplexx i Avenue Mall Osijek u subotu 16. travnja pokušat će oboriti Guinnessov rekord u izradi najveće kutije kokica na svijetu! Sve započinje u 10 sati ujutro!

14.4.2011.
12:24
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovo nesvakidašnje događanje održat će se ispred glavnog ulaza u trgovački centar Avenue Mall Osijek s početkom u 10 sati, a za obaranje rekorda Cineplexx će pripremiti čak 2,8 tona hrskavih kokica koje će ispuniti kutiju visine 5,7 i širine 2,5 do 3,5 metara, zapremnine 51.777 litara.

Izradu najveće kutije kokica na svijetu nadgledat će službeni sudac iz Guinness World Recordsa, a posljednje će kokice u kutiju ubaciti predstavnici Cineplexxa i Avenue Malla Osijek. Obaranje Guinnessovog rekorda pratit će i dodatan zabavni program, a kokice će nakon službenog mjerenja biti podijeljene posjetiteljima centra.

Nakon brojnih zabavnih promocija i nagrađivanja posjetitelja proteklog vikenda u povodu otvorenja, Cineplexx i Avenue Mall Osijek nastavljaju s organizacijom raznih događanja za svoje posjetitelje, pa je ovo samo jedno u nizu iznenađenja koja pripremaju u nadolazećem razdoblju.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali