Play ponuda

Na Letu štuke idu...

shimmer fallback

Na radost brojnih fanova, došlo je vrijeme za predstavljanje novog singla Letu štuka - Nikog nema tu. Koncert je zakazan za petak, 27. svibnja u zagrebačkom Hypo centru.

25.5.2011.
17:05
Play ponuda

Vedra pjesma, veselih nota i duhovitog teksta Dine Šarana, frontmana benda savršeno se uklopa u ovo proljetno vrijeme. Pjesmu možete "uhvatiti" u eteru radijskih postaja diljem Hrvatske ili poslušati na gornjem linku.

Riječ je o pjesmi koja najavljuje novi, treći po redu album koji će sadržavati 10 pjesama, a zvat će se "Brojevi računa" po prvom singlu koji je pušten u eter. Izlazak albuma očekuje se na dan koncerta u Zagrebu, 27. svibnja u Hypo centru. Na dan koncerta album će se prodavati u Hypo centru po promotivnoj cijeni, a bend će se nakon koncerta družiti s fanovima i potpisivati tek izašli album..

U pjesmi 'Nikog nema tu' gostuju multinstrumentalist Dušan Duco Vranić, koji je bio u početnoj postavi Letu štuka, a trenutno je član Rundek Cargo trija te MC Blufra iz sarajevskog benda Validna legitimacija.

Uživajte u cvrkutu ptica i zujanju pčela uz Letu Štuke!ž

U suradnji s organizatorima podijelili smo 3X2 ulaznice, i ne samo to. Uz svoje ulaznice sretnici će na poklon dobiti i novi album potpisan od Letu štuka.

Dobitnici: Jasna Haldnić Jadranka Hranilović Igor Jelić

Ulaznice i CD čekaju vas na ulazu.

Prethodni članci: arti-201105090065006 arti-201011100396006

Play ponuda
Play ponuda