Play ponuda

Kill It Kid u Teatru &TD

shimmer fallback

Četveročlani britanski bend Kill It Kid nastupit će u Teatru &TD, u ponedjeljak, 30. siječnja s početkom u 21.30 sati.

26.1.2012.
12:40
Play ponuda

Bend Kill It Kid nastao je 2008. godine i već nakon 2 izdana singla privukao pažnju medija i izdavača. Samo 3 mjeseca od nastanka potpisuju za One Little Indian Records (Björk, Skunk Anansie, Giant Sand...) i kreću na turneju Velikom Britanijom. Početkom 2009. započinju snimanje albuma prvijenca s legendarnim producentom Ryanom Hadlockom upoznatom Bear Creek studiju u Seattlu.

Fenomenalni album Kill It Kid izlazi u listopadu iste godine te dobiva odlične recenzije i ocjene u raznim medijima (Clash, NME, Q Magazine, BBC...), a bendu donosi i epitet jednog od najboljih novih izvođača 2009. godine.

Njihov glazbeni stil teško je opisati, ali sigurno je da nam donose jedinstvenu mješavinu "prljavoga" bluesa, gitarskih rifova i bluegrassa, usporedbe s raznim izvođačima kao što su The White Stripes, Tom Waits, The Black Keys, a vokal frontmena benda Chrisa Turpina često je uspoređivan s onim Anthonya Hegartya.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 45 kn u Dirty Old Shopu i na blagajni Teatra&TD. Na ulazu će koštati 60 kn.

Play ponuda
Play ponuda