Na svojim prethodnim zagrebačkim koncertima Paul Gilbert oduševio je sve prisutne svojom tehnikom sviranja, pjesmama, komunikacijom sa publikom i ponekim hitom Mr. Biga. Svaki puta je sve više fanova, dok se stari vraćaju po novu „porciju“ fenomenalne svirke.

Sigurni smo da će Paul uz svoj sjajni i pojačani prateći band još jednom pružiti hrvatskoj publici vrhunski show i da će zasigurno pola glazbenika (koji čine većinu gilbertovih fanova) nakon koncerta otići kući vježbati svoj instrument inspirirani Paulovom svirkom.

Novi album „Fuzz universe“ ima 12 novih gitarama ispunjenih pjesama i miješa stilove od rocka i bluesa do popa, klasike i jazza, ali sa samo Paulu svojstvenim intenzitetom koji njegovi fanovi željni gitarističke svirke obožavaju.

Uz prokušanu ekipu Jeff Bowdersa na bubnjevima i Craiga Martinija na bubnjevima na turneji će im se pridružiti i Tony Spinner na gitari i vokalu. Tony je poznati i priznati studijski glazbenik koji, između ostalih, svira i sa legendarnom grupom Toto! Dakle očekujemo gitarističke duele i sjajne vokalne harmonije ove dvojice velikih glazbenika.

Uz nove stvari Paul izvodi i hitove iz cijele karijere uklučujući i MR.Big i Racer X, uz još poneko iznenađenje. Zato upišite u svoje kalendare četvrtak 2. prosinca i ne propustite jednog od najstrastvenijih gitarista na svijetu – da naučite nešto od njega ili da uživate u sjajnoj svirci.

Kao „predgrupa“ nastupit će Branko Bogunović - Pif. Po specijalnoj želji Paul Gilberta predgrupa mora biti akustična, a koga onda izabrati ako ne ponajboljeg hrvatskog svirača akustične gitare – Branka Bogunovića Pifa. Osim što je kroz svoju bogatu karijeru svirao sa Zdenkom Kovačiček, Željkom Bebekom, Plavom Travom Zaborava, Animatorima, Drugim Načinom i mnogim drugima, što je snimio preko 300 (!) albuma kao studijski glazbenik, Pif ima i svoju solo karijeru uz akustičnu gitaru. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 120 kuna već se mogu naći u sustavu Eventima – www.eventim.hr.