Play ponuda

'In camera'- neobičnu i zabavnu priču gledat će...

shimmer fallback

Neobičnu i zabavnu predstavu In camera, redatelja Darija Harjačeka možete pogledati 10., 11., 12. i 13. studenog, u velikoj dvorani Teatra &TD s početkom u 20 sati.

8.11.2010.
11:42
Play ponuda

Harjačekova In camera, gradeći strukturu na temelju Buñuelovog filma Anđeo uništenja, u središte svojeg interesa postavlja pitanje stalnosti i utemeljenosti prostora unutar kojeg glumci postaju element kontinuiteta i nepromjenjivosti.

Buñuelov film nudi pomalo nadrealnu, ali psihološki duboko u realnost utemeljenu priču o iracionalnoj blokadi zbog koje skupina ljudi ne uspijeva prijeći vrata sobe u kojoj se nalaze.

Taj se motiv u predstavi transponira u skupinu glumaca koji nisu u mogućnosti prekinuti probu prizora iz Anđela uništenja. U ovoj tragikomičnoj farsi u pet činova sudjeluju: Ana Karić, Maja Katić, Dean Krivačić i Darko Japelj.

'In camera se temelji na analizi procesa, analizi promjene i usmjerenosti na prikazivanje načina na koji glumac tijekom rada nadograđuje svoj izvedbeni materijal. Riječ je o analizi osobne nesavršenosti, o analizi osobnog izlaganja' rekao je autor o predstavi.

U suradnji s Teatrom &TD za svaku smo izvedbu podijelili dva puta po dvije ulaznice, a dobitnici su:

10. studeni Kristina Adanić Silvana Holoubek

11. studeni Dario Katoliković Ivana Sedlanić

12. studeni Iva Torbarina Nevena Jerak

13. studeni Damir Paulić Sonja Krivokapić

Ulaznice vas čekaju na blagajni kazališta.

Play ponuda
Play ponuda