I opet... Miffy u kazalištu Trešnja!

Popularnost zečice Miffy među klincima i klincezama ne jenjava. Upravo iz tog razloga kazalište Trešnja donosi vam nastavak dječjeg mjuzikla Miffy pod nazivom I opet...

25.2.2013.
12:59

Troje najbržih čitatelja koji su prvi točno odgovorili na kviz dobili su po dvije ulaznice za predstavu I opet... Miffy u nedjelju, 3. ožujka u 17.00 sati.

Dobitnici: Lara Spajić Andrea Stilinović Dragica Nevžala

Pravila nagradnjača pogledajte ovdje!

Miffy dolazi iz Nizozemske, a njezino pravo nizozemsko ime je Nijntje, što znači 'mali zec'.

Popularnost joj je toliko velika da je proglašena turističkim ambasadorom grada New Yorka, a Japan joj je poklonio vrtove tulipana u njezinom liku u čak šest najvećih gradova.

Njezin grad Utrecht poklonio joj je muzej, a Zagreb joj poklanja još jedan mjuzikl. Predstava I opet... Miffy nastavak je dječjeg mjuzikla Miffy, koji je nastao prema istoimenim slikovnicama nizozemske ikone dječje književnosti Dicka Bruna.

Ovim nastavkom pratimo nove avanture zečice Miffy, njezine obitelji i prijatelja. Tako će se Miffy upoznati s opasnostima vatre, krenut će u školu i tamo upoznati nove prijatelje. A čeka je i veliko iznenađenje kad joj roditelji otkriju jednu tajnu...

Ovaj mjuzikl donosi puno dobrog raspoloženja i veselih songova koje ćete pjevušiti barem jedan cijeli dan. Predstavu je postavio nizozemski redatelj, glumac, pisac i producent Bruun Kuijt. Ne zaboravite na Veseli petak – kupite ulaznice za 20 kuna! Više saznajte na www.kazaliste-tresnja.hr.

Igraju: Aleksandra Naumov Sanja Hrenar / Nera Stipičević Vanda Vujanić Šušnjar / Daria Knez Rukavina Ivana Bakarić Tvrtko Jurić Richard Dick Simonelli IZVEDBE: 2. ožujka u 17.00 sati, 3. ožujka u 11.00 i 17.00.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali