Play ponuda

Hanka Paldum zagrebačkoj publici sprema sevdah spektakl

shimmer fallback

Još nas samo malo dijeli od koncerta Hanke Paldum Ja vas pjesmom zovem koji će ova velika zvijezda održati 3. ožujka u Hypo centru.

21.2.2011.
12:27
Play ponuda

U pretprodaji je preostalo još tristotinjak ulaznica, a Hanka se sa svojim šesteročlanim orkestrom Cultura Music u Sarajevu svakodnevno priprema za ovaj predstojeći nastup. Posebno iznenađenje za sve Hankine fanove bit će i gostovanje operne dive Sandre Bagarić koja će zajedno s Hankom zapjevati nekoliko prelijepih starogradskih pjesama i sevdalinki za dušu publike.

„Izuzetno mi je drago da se moja Sandra odazvala pozivu da mi se pridruži na sceni, zaista jedva čekam da udružimo glasove i publici zapjevamo iz srca i duše, kako samo mi Bosanke znamo!“ kazala je ususret koncertu kraljica sevdaha Hanka Paldum, koja je svojoj zagrebačkoj publici priredila repertoar sevdalinki i starogradskih pjesama ali i svojih nezaboravnih hitova poput evergreena Crne kose, Zelene oči, Ja te pjesmom zovem i mnogih drugih.

„Moja najdraža publika je upravo ovdje u Zagrebu, gradu u kojem se osjećam kao kod kuće. Očekujem da mi na koncert dođu svi moji prijatelji i ljubitelji lijepih sevdalinki. Priredit ću im pravi sevdah spektakl a uz to proslaviti i pomalo zaboravljen Dan žena koji ja i dalje vrlo rado obilježavam dobrom feštom!“ obećava Hanka Paldum, kojoj će se u publici pridružiti brojni uglednici iz javnog života Hrvatske, a očekuje se i velik broj predstavnika medija iz Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine koji uvijek prate sve koncertne nastupe prve dame BiH estrade, kako je često nazivaju u novinskim tekstovima.

Preostao je još ograničen broj ulaznica za ovaj poseban glazbeni događaj, a publika ih po cijeni od 120 kn može nabaviti u pretprodaji, ili pak na dan koncerta po cijeni od 140 kuna od 17 sati nadalje na blagajni Hypo centra.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na ovim prodajnim mjestima:

U Zagrebu - CAFFE „NIKA“, Nehajska 12, -„HIT RECORDS“ SHOP, Preradovićeva 12, - CAFFE BAR „AVAK“, Stara Peščenica IV br. 3, - GRILL „BIG MAMMA“, Tržnica Kvatrić - SHOP „DAILY NEWS“, Hypo centar, - „TVORNICA KULTURE“, Lj. Posavskog 1,

U Zaprešiću - „GRELIN“ Trg Franje Tuđmana 4

Play ponuda
Play ponuda