Play ponuda

EtnOrkestar u atriju Teatra&TD!

shimmer fallback

Bendovi u rezidenciji Kulture promjene pozivaju vas na koncert EtnOrkestra, koji će se održati u četvrtak, 19. svibnja u atriju Teatra&TD, s početkom u 21 sat.

18.5.2011.
15:08
Play ponuda

Ulaznice po cijeni od 15 kn možete rezervirati na e-mail nenad.borovic@gmail.com, preuzeti ih na blagajni Teatra&TD ( na dan koncerta) do 22 sata, a na istoj ih možete i kupiti od 19.30 do 22 sata, bez prethodne rezervacije.

Ideja za osnivanje EtnOrkestra potekla je od sudionika glazbenih etno radionica u Zagrebu, Grožnjanu i drugdje u Europi. Njegovi su članovi već poznati po svom djelovanju u drugim grupama (Drvored, Vuge, St!llness, Naš mali afro bend, Afion, Antenat).

EtnOrkestar se od sličnih grupa u Hrvatskoj razlikuje po tome što svojim repertoarom pokriva glazbu iz raznih zemalja svijeta (zasad su to Švedska, Norveška, Belgija, Hrvatska, Makedonija, Srbija, Tunis, Armenija, Engleska, Škotska, Danska) i što se radi o mnogočlanom sastavu (broj glazbenika je pomalo nestalan, ali je veći od 10).

Nakon nekoliko kraćih nastupa kojima su podržavali druge glazbenike,koncert u MM centru bit će njihov prvi samostalni koncert.

Play ponuda
Play ponuda