Play ponuda

Bivša misica bez konkursa postala šef protokola u Srbijašumama

shimmer fallback

Ana Šain bez konkursa zaposlena u JP, a tvrdi da je posao dobila "legalno" i da je pre toga radila na Megatrendu!

26.6.2013.
19:34
Play ponuda

Bivša mis šarma i TV voditeljka Ana Šain već dve godine radi kao šef protokola u Srbijašumama i zarađuje oko 100.000 dinara mesečno, saznaje Trojka.

Na pitanje kada i gde je bio objavljen konkurs na kome je bivša misica dobila posao nismo dobili odgovor, iako smo nekoliko puta kontaktirali i Srbijašume ali i samu Anu Šain.

Ova bivša studenkinja Megatrenda započela je karijeru upravo na ovom fakultetu i to kao sekretarica. U Srbijašume je došla, kako sama tvrdi, pre dve godine, a s obzirom da je rođena 1987. godine onda ispada da se zaposlila sa 24 godine na ovu visoku funkciju u javnom preduzeću. Maltene odmah posle završenog fakulteta.

Od radnog iskustva, prema navodima iz medija, Ana Šain u CV-ju ima dve emisije zabavnog karaktera na TV Metropolis i RTV Aurora Art. Takodje je interesantno da je Šainova i modni kreator i da dok radi kao šef protokola u Srbijašumama ona i kreira odeću. Nije jasno kako nalazi vremena i za te aktivnosti, ali je poznata po svojim revijama koje je držala po atraktivnim beogradskim klubovima.

Kada smo je kontaktirali, Ana Šain nije bila mnogo raspoložena da priča. Ona nam je potvrdila da je dve godine zaposlena u Srbijašumama kao šef protokola, a na pitanje da li je došla preko konkursa odgovorila je:

- Na takva pitanja ne odgovaram preko telefona. Pošaljite pitanja na kabinet, u svakom slučaju došla sam legalno - kratko nam je rekla.

Inače, Šainova veoma mnogo putuje. To se bar može zaključiti prema fotografijama koje je okačila na svom twitter profilu. Tako je od početka godine boravila u Njujorku, Salzburgu, Hrvatskoj, Beču a u decembru prošle godine bila je i u Dahrainu. Odgovor na pitanje da li su to bila poslovna putovanja i koji je bio njihov cilj nismo uspeli da dobijemo u Srbijašumama.

Ana Šain privukla je pažnju javnosti 2006. kada je proglašena za Mis šarma na izboru za Mis Yu. Svojevremeno se zabavljala sa poznatim glumcem Andrijom Miloševićem koji je devet godina stariji od nje. Vezu su raskinuli nakon dve godine zabavljanja.

Foto: Story

Play ponuda
Play ponuda