Dinamo gledalo – 7 navijača!

Nogometaši Dinama odradili su prvi trening uoči početka nove sezone na kojem se pojavilo svega 16 igrača.

14.6.2011.
14:51
VOYO logo

Prvo je u svlačionici uoči treninga izvršni predsjednik Zdravko Mamić za igrače i stručni stožer održao kratki govor. Potom su isto napravili treneri s igračima, a onda je ekipa izašla na pomoćni teren Hitrec-Kacijan. Oko sat i pol igrači su uglavnom radili na fizičkoj pripremi i tehniciranju loptom.

Na maksimirski travnjak istračala su i nova ovoljetna pojačanja, najbolji strijelac prošlogodišnjeg prvenstva Ivan Krstanović, šibenski fantazist Mehmet Alispahić i povratnik u redove Modrih, Jerko Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trening su propustili Badelj, Tomečak, Vrsaljko, Ademi, Kramarić, Kovačić i Beqiraj, koji su zbog reprezentativnih obaveza dobili nekoliko dana odmora više.

Osim reprezentativaca, na treningu se zbog ozljeda nisu pojavili ni Igor Bišćan, Josip Brezovec, Filip Lončarić i Marin Skender.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac Sammir također je dobio koji dan slobodnog odmora više, dok je Pedro Morales bio izdvojen od ostatka skupine koja je tehnicirala s loptom.

Zbog bolova u leđima koje još uvijek osjeća, Čileanac se gotovo cijelo vrijeme zagrijavao lagano trčeći krugove oko terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletan trening pred čak sedam zainteresiranih promatrača vodili su Miljenko Rak i Zvonko Komes, pomoćnici novog trenera Krunoslava Jurčića, koji je pomno promatrao sve događaje na terenu.

Vezani članci:

arti-201106130722006 arti-201106110365006 arti-201106100750006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo