Play ponuda

Cindy – svjetska rekorderka u plastičnim operacijama

shimmer fallback

Svaki dan pije desetak tableta i redovito ubrizgava injekciju ljudskog hormona rasta.

4.10.2010.
16:59
Play ponuda

arti-201008030606006Iako je davno zaradila nadimak Barbie, Cindy Jackson oduvijek je željela nalikovati Brigitte Bardot. S estetskim zahvatima počela je prije više od dva desetljeća, kada joj je od oca naslijedila pristojnu svotu.

'Napravila sam oko 50 većih zahvata, no ako računate i one manje zahvate, ima ih preko stotinu. Na svoj prvi makeover potrošila sam 50.000 funti. Nisam znala hoću li novac od nasljedstva potrošiti na kuću, automobile, odjeću ili putovanja, ali shvatila sam da uz pravi izgled i samopouzdanje mogu imati sve. Tada su mi bile 33 godine i bila sam bucmasta. Malo pomalo počela sam se rješavati dijelova svog lica i tijela koji nisu bili savršeni i privlačni, te sam ih zamijenila boljim', ispričala je Cindy za Red Carpet.

U 30-ima Cindy je svoju priču prodala The Sunu, a zauzvrat dobila još novca, koji je, naravno, utrošila na estetske korekcije. Ta je priča odjeknula medijima, a Cindy je ubrzo dobila titulu svjetske rekorderke u plastičnim operacijama.

Danas Cindy najviše vremena troši na održavanje svog kirurški dorađenog izgleda, a kako kaže, 'žali samo za time što nije barem deset godina ranije počela s operacijama'. Unatoč ovim činjenicama, Cindy sebe ne smatra ovisnicom o estetskoj kirurgiji jer 'ne žudi za idućom operacijom, dok ovisnik ne može dočekati novu operaciju' i, za razliku od nje, 'izgleda grozno'.

Prethodni članci:

arti-201008030606006

Play ponuda
Play ponuda