ZVIJEZDA STRANICE ZA ODRASLE ŠOKIRANA: / Napasne mame složile su joj pravi pakao, a onda su njezina djeca izbačena iz škole

U školi su joj rekli da se njen posao protivi školskim principima i da njena djeca tamo više nisu dobrodošla

25.2.2021.
9:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Crystal, 44-godišnja majka i zvijezda OnlyFansa koja na toj platformi zarađuje 110.000 dolara mjesečno, tvrdi kako su njena djeca izbačena iz škole nakon što su učitelji i roditelji saznali čime se bavi.

Profil na stranici za odrasle otvorila je u rujnu 2019., što je bila njena "seksi tajna" sa suprugom Chrisom, a onda su ga prošlog ljeta pronašli neki roditelji iz njihove katoličke zajednice.

Crystal tvrdi da su joj majke iz škole slale poruke u kojima su joj pisale da joj djecu treba izbaciti, a neke od njih navodno su printale eksplicitne fotografije i slale ih ravnatelju.

"Zvali su nas raznim imenima. Sve što radim po njima je 'uznemirujuće, odvratno i zastrašujuće', a 'moju bi djecu trebalo izbaciti iz škole'. U šoku smo, uzrujani i uznemireni", priznala je Crystal.

Djeca primila vijest u suzama

Uprava škole na koncu je popustila zahtjevima roditelja. Poručili su joj da se njen posao protivi školskim principima.

"Dobili smo e-mail u nedjelju u osam sati navečer u kojem je pisalo kako naša djeca više nisu dobrodošla i da se u ponedjeljak ne bi trebala pojaviti u školi. Pomislili smo: 'Što bismo sada trebali učiniti", objasnila je.

Njeno troje djece uzrujalo se zbog tih vijesti, plakali su zato što su izgubili prijatelje i bilo im je teško objasniti zašto ujutro neće ići u školu.

"Rekli smo im da nas škola ne želi ondje, a ne njih, da to nema nikakve veze s njima, već s maminim modelingom na internetu, ali djeca zapravo ne znaju što je to", rekla je Crystal. Ipak, reći će im istinu kada budu dovoljno odrasli.

Druge škole ne žele ih primiti

Njezin suprug Chris također ne razumije zašto se djeca kažnjavaju za "grijehe roditelja". "Ako roditelj počini zločin, izbace li njegovo dijete iz škole? Ne! Mi nismo počinili nikakav zločin", zaključio je.

Roditelji trenutno školuju djecu kod kuće budući da ih druge katoličke škole u blizini ne žele primiti. Par tvrdi da ih zajednica osuđuje, što nije u skladu s Kristovim načelima.

"Ne radimo ništa pogrešno, ne sramim se niti se brinem što bi moja djeca mogla misliti", izjavila je Crystal, koja je na OnlyFansu poznata kao Tiffany Poindexter.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali