Play ponuda

ŽESTOK ODGOVOR DJEVOJAKA: / Pristojan dečko? Evo frajeri zašto nemate curu

Image
Foto: Thinkstock

Anonimni student Filozofskog fakulteta u Sarajevu podelio je svoje nezadovoljstvo modernim djevojkama na Facebooku.

15.11.2015.
9:42
Thinkstock
Play ponuda

Jedna djevojka, očigledno revoltirana stavovima razočaranog momka, odlučila je uzvratiti istom mjerom te je stala u obranu ženskog roda i žestoko kritizirala "pristojne" muškarce.

Image
ZAŠTO NEMAM DJEVOJKU? /

Student otvoreno prozvao moderne cure

Image
ZAŠTO NEMAM DJEVOJKU? /

Student otvoreno prozvao moderne cure

“Kukaju ovih dana momci po Facebooku, forumima, otvorenim pismima kako nitko neće fine i sve traže samo provod i novac.

Nijedna neće u knjižnicu, kazalište, sve bi htjele u noćne klubove i birceve, pa jadni pristojni, kulturno uzdignuti momci nemaju više gdje da pronađu djevojke.

E pa da vam ja kažem ko su ti 'pristojni' To su oni što još uvijek smatraju djevojke otrcanim frazama iz knjiga i filmova i jeftinim doskočicama, jer svojih misli nemaju. Frikovi koji se cijelog života povazdan kriju u udobnosti poznatog okruženja i nikada ne riskiraju ništa.

Optužuju djevojke da jure prinčeve iz bajki, a oni su ti koji žive u bajkama, traže netaknute princeze, sline nad nevinošću i doživljavaju žene kao objekte svojih fantazija. Prilaze lijepima i ružnima… prilaze kojoj stignu bez ikakvog kriterija i istinske naklonosti, pa gdje upali.

Smeta im što žene piju u kafićima pa pričaju budalaštine i nedolično se ponašaju… Dragi momci, sve na svom mjestu – u kafić se i ide da se izbaci stres, da se pije, pjeva, zabavlja... upadne u trans ako već tako hoćete, pa se onda rasterećeni ljudi vrate svojim tjednim obavezama. A i žene su ljudi. Iste te što se glupiraju po kafićima ćeš prije vidjeti u kazalištu ili s knjigom nekim drugim danima, nego one što se ne provode.

Sve te dobrice kojima svaka dlaka smeta samo su mamini sinovi koje neko treba vući kroz život. Nemaju skoro nikakvih kvaliteta, ali su zato puni sebe i misle da je dužnost svake djevojke kojoj se pristojno obrate da odmah raširi ruke i noge. Rekle im mame da lijepa riječ otvara svaka vrata …

Jedan takav fin zamalo djevojku da udavi. Dobrica, šutljiv, lijepi maniri, donosi cvijeće, recitira poeziju, vodi u kazalište, pa onda bam – ispade psihički nestabilan. Stisnuo je s obje ruke oko vrata svom snagom.

Neće, sine, tebe žene, ne zato što si dobar i pristojan, nego zato što si dosadan, jadan ti je pristup, fore su ti predratne, razmišljanje prahistorijsko, djeluješ kao psiho, a da se ne lažemo, vjerojatno i nisi nešto zgodan.

Svi vi, dobri i fini, što kukate na cijeli svijet i tražite opravdanja za svoje neuspjehe u drugima, bolje pogledajte sebe. Osnujte neki klub nesretnika, pa se tamo jedni drugima do mile volje žalite. Niste fini, nego ste jadni – zato ste i sami!”

Play ponuda
Play ponuda