Play ponuda

OTPLATILA I ŠKOLARINU / Siromašna studentica počela snimati seks s dečkom i sad je milijunašica, ali: 'Susjedi mi prijete silovanjem...'

Image
Foto: Instagram

Camilla je svoj profil na OnlyFansu pokrenula u srpnju prošle godine i već je dosegla prvih 0,01 posto svih autora na toj popularnoj platformi

25.8.2021.
17:14
Instagram

Studentica koja je započela karijeru na OnlyFansu kako bi si mogla platiti školarinu danas je milijunašica. Camila Elle (21) jedva je krpala kraj s krajem kao studentica kemije i psihologije. Tek kada se registrirala na stranici za odrasle, njezino se financijsko stanje naglo poboljšalo.

Račun je napravila zajedno sa svojim dečkom, a par danas zarađuje oko 109.000 funti mjesečno od ubiranja pretplate na svoje erotske sadržaje. Iako danas živi na visokoj nozi, ovoj studentici iz Floride nije uvijek bilo lako.

Muškarci su je proganjali i maltretirali

U razgovoru za Daily Star, Camila je otkrila mračnu stranu svoje 18+ karijere: od prijetnji smrću do sočnih scena seksa.

"Počeli smo se snimati u mojoj studentskoj sobi samo kako bismo sastavili kraj s krajem, a sada smo kreatori s punim radnim vremenom. Imamo jako puno sljedbenika na TikToku, Instagramu, pa čak i Redditu", pohvalila se Elle.

"Zaradili smo mnogo novca, ali ima tu i nedostataka; muškarci su me proganjali, maltretirali i uhodili na OnlyFansu. Također sam imala probleme s bankama koje su mi zatvarale račune, a odbijali su mi i stambene zahtjeve zbog mog posla. Nikada mi ne daju razlog, ali moram pretpostaviti da je to zbog OnlyFansa", ispričala je studentica.

"Moj dečko i ja započeli smo zajedno i radimo isključivo zajedno. Ako on nije u sceni seksa, bit će iza kamere da režira. Naša stranica je timski rad, on radi na marketinškom i društvenom području stvaranja sadržaja, suradnje, strategije... Za svoje obožavatelje snimam prilagođene videozapise i scene seksa s muškarcima i ženama", objasnila je.

Susjed joj slao prijetnje silovanjem

Camilla je svoj profil na OnlyFansu pokrenula u srpnju prošle godine i već je dosegla prvih 0,01 posto svih autora na toj popularnoj platformi.

"Postoji veliki mentalni danak koji dolazi s eksponiranjem vašeg seksualnog života. Najgore što mi se ikad dogodilo bilo je to da me netko iz mog susjedstva prepoznao. Objavila sam nekoliko slika i na slici je bio naziv ulice. Počeo mi je svakodnevno slati prijetnje silovanjem. Blokirala sam ga i vratila se pod drugim imenom", kazala je.

"Odbijeno nam je i pet nekretnina za najam jer smo zarađivali 'previše novca za svoje godine'. Vlasnici nisu vjerovali da je naš novac legalan bez obzira na dokaze koje smo pokazali. Naša banka nam je iz istog razloga zatvorila račun", otkrila je studentica.

Unatoč internetskom zlostavljanju s kojim se i dandanas susreće, Camila ne žali zbog svoje škakljive karijere.

"Bila sam siromašna studentica koja se borila s plaćanjem školarine, a danas imam međunarodnu bazu obožavatelja i zarađujem više od milijun dolara godišnje", zaključila je.