RADO JE PREGRIZLA JEZIK

SAD MU JE POKAZALA: Htjela je muža naučiti pameti i štedljivosti pa ubola – milijun dolara!

Jednoj je ženi prekipjela opsjednutost njezinog supruga lutrijom pa je, da bi ga ‘naučila pameti’, iz inata kupila jednu srećku da bi na kraju ovojila glavni zgoditak.

Nije li neko divlje zadovoljstvo dokazati da je vaš supružnik u krivu? Ima nešto posebno u tom osjećaju “trljanja nosa” kada imate nedvosmisleni dokaze da je on/a totalno sje**o/la, a ti si, kao i uvijek – u pravu.

No ponekad, je apsolutno genijalno biti u krivu. Kao kada na lutriji osvojiš milijun dolara.

IMALI PUNO SREĆE, ALI NIMALO PAMETI: 10 nepromišljenih dobitnika lutrije

Glendi Blackwell (57) iz Sjeverne Caroline već je dozlogrdila opsesija njezinog supruga Buddyja listićima lutrije. Već joj ga je bilo preko glave.

Zato je učinila ono što bi svaka žena s mrvicom samopoštovanja napravila: smislila je plan kako bi ga natjerala da požali što svakog tjedna troši novac na lutriju.

Umjesto listića za Powerball, koji dođe 2 dolara, kojeg ju je suprug zamolio da mu ga pokupi, ona je za sebe za 10 dolara kupila listić instant-lutrije za Carolina Millions.

“Trebalo je biti poučno i zatosam kupila grebalicu da bih mu dokazala da nema šanse ništa osvojiti”, ispričala je Glenda za lokalni WLSO News. “Ponekad bi me izluđivao pa bih mu rekla: ‘Ti si samo bacaš svoj novac'”.

Jezik pregrizla

No Glenda je na kraju bila ta koja je morala pregristi jezik zbog svoje srećke. Sve je, naime, završilo tako što je osovjila milijun dolara. Samo tako.

Svi smo to već doživjeli? U želji da dokažemo da je naš supružnik u krivu i onda nam se to obije o glavu? Samo što je ovaj put taj bumerang bio od suhog zlata.

Glendi je nakon oporezivanja ostalo 415.503 dolara, jer se odlučila na isplatu odjedno, umjeeto na 20 godišnjih isplata 50.000 dolara. Odlučila se za tu vrsti isplate jer se boji da bi je zdravstveni problemi mogli spriječiti da doživi punu isplatu.

DOBITNICI, PA GUBITNICI: Ovim su ljudima dobici na lutriji donijeli samo nesreću

I, kakvi su njeni veliki planovi s tim novcem?

“Dugo smo se koprcali, tako da sada možemo kupiti vlastiti dom i vlastitu zemlju. Ja ću to platiti i tome više neću morati brinuti. Dakle, to je ono ću učiniti s dijelom novca. Drugim dijelom planiram pomoći kćer i staviti novac za fakultet za moje dvije unuke”, rekla je.

Plan je apsolutno fantastičan, a njezin suprug se sada vjerojatno osjeća prilično samozadovoljno. Doduše, Glenda ne zvuči kao da joj je jako krivo što ovaj put nije bila u pravu.

DUPLA SREĆA! Bivšoj ženi čitav dobitak na lutriji, nakon što je muž otišao s mlađom

“Da, pregrizla sam jezik, ali je vrijedilo. Tako da, vrlo sam sretna”, priznala je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr