Muškarac se našao pred dvojbom - riskirati sve zbog ljubavnice ili ostati u nesretnom braku

Jedan 37-godišnjak otvorio je dušu Sunovoj kolumnistici i savjetnici za veze Deidre Sanders nakon preljuba.

"Rekao sam supruzi da sam bio uhićen i proveo noć u ćeliji trijezneći se, a zapravo sam spavao s drugom ženom", započeo je svoju ispovijesti.

U braku je već 15 godina i imaju dvoje djece - sina od 12 godine i devetogodišnju kćer. "Drugu ženu upoznao sam prije dva mjeseca kada je moja tvrtka zatvorila ured zbog koronavirusa te se ona prebacila u moj odjel. Ima samo 23 godine, ali odmah smo kliknuli. Nakon samo dva tjedna priznao sam da mi se sviđa, a na moje iznenađenje, i ja sam se svidio njoj", priznao je.

Počeli su izlaziti, a u njenom se društvu osjećao ugodno i opušteno. Nakon jednog izlaska pozvala ga je kod sebe u stan i na kraju su se poseksali. "Bilo je nevjerojatno, a iduće smo jutro sve ponovili. Nikad nisam doživio tako strastven jutarnji seks. Moja supruga me stalno zvala i slala poruke, ali znala je da sam izašao na piće. Srećom, nije zvala policiju. Rekao sam joj da sam previše popio i da sam završio na triježnjenju u policijskoj stanici", otkrio je 37-godišnjak.

Iako mu je povjerovala, on osjeća grižnju savjesti. Ne može podnijeti pomisao da mora ostaviti djecu, ali nije sretan u braku, a ljubavnica ga izluđuje. "Želim stalno biti s njom. Ovako se nisam osjećao godinama. Sada me ona pritišće da donesem odluku. Da riskiram sve zbog djevojke koju sam tek upoznao ili ostanem u braku koji nema budućnost samo zbog djece?", upitao je kolumnisticu.

Rad na braku ili novi život s ljubavnicom

Iskusna savjetnica predložila mu je jedan smjer u kojem može krenuti. "Nikako ne možete znati hoće li veza s novom djevojkom nakon jedne vruće večeri i nemojte se zavaravati da razvod ne bi pogodio vašu djecu. Recite svojoj supruzi da je vaš brak dosegnuo kriznu točku i uložite sve napore da ga spasite. Možda više niste zaljubljeni, ali možete se ponovno zaljubiti u nju", rekla mu je Deidre.

S druge strane, ako se ipak odluči za razvod, savjetuje mu da brak okončaju pristojno i da se on potrudi biti što bolji otac. "No, nemoj misliti da ćeš zauvijek uživati u seksu s novom djevojkom, postoje znakovi da još uvijek spremna skrasiti se", zaključila je.