Play ponuda

ONA RADI NAJLUĐI POSAO NA SVIJETU: / Bivša organizatorica pogreba danas zabavlja ljude na sasvim neočekivan način

Image
Foto: Facebook

Zbog rijetke bolesti ne smije se baviti sportom, ali zbog ovoga je spremna riskirati i pad u invalidska kolica

8.10.2019.
9:47
Facebook
Play ponuda

Jasmine Seales (28) iz engleskoga Basingstokea napustila je posao u pogrebnom poduzeću i postala profesionalna sirena, a sve je počelo sasvim slučajno. Krenulo je tako što je mlada Britanka bila vrlo nezadovoljna na poslu, zbog čega je često plakala. Prvi je put vidjela sirenu kada je bila na glazbenom festivalu Bestival, koji se održava na jugu Engleske.

Zarađuje oko 880 kuna po satu

"Tamo je bila ta djevojka i izgledala je stvarno zanimljivo. Razgovarala sam s njom i mislila sam zašto ne pokušati. To je bila odluka koja mi je promijenila život", rekla je Seales za portal Metro.

Od tada trenira dvaput tjedno, a dah može zadržati dvije minute i 35 sekundi. Kaže kako to uopće nije lagan posao. Na raznim rođendanima, festivalima i događanjima ima nastupe, a zaradi 100 funti (oko 880 kuna) po satu.

Image
KOZMETIČARKA DALA OTKAZ PA POKRENULA POSAO GOLOG ČIŠĆENJA: /

Naplaćuje 650 kuna po satu za čišćenje bez krpica

Image
KOZMETIČARKA DALA OTKAZ PA POKRENULA POSAO GOLOG ČIŠĆENJA: /

Naplaćuje 650 kuna po satu za čišćenje bez krpica

Radit će to dok je bolest ne pobijedi

"Kada trenirate, morate znati kako kontrolirati disanje i otkucaje srca, da biste mogli i ispod vode izvoditi različite poze. Na početku sve djeluje vrlo neprirodno, ali što više to radite, to je lakše. Stvarno je zabavno i kreativno", izjavila je Jasmine.

Ova Britanka inače boluje od fibromialgije, bolesti kojoj su glavni simptomi kronična bol u mišićima, ligamentima i tetivama, a prate je i umor, smetnje spavanja te problemi s pamćenjem. Ovo je jedini sport kojim se Jasmine može baviti, a da pritom ne osjeća bol. Dodala je kako će raditi kao sirena sve dok ne završi u invalidskim kolicima.

Play ponuda
Play ponuda