Play ponuda

'NISMO SUPERBOGATI, ALI HTJELI SMO NEKOME POMOĆI': / Obitelj posvojila 15-godišnju djevojku

Image
Foto: YouTube/Screnshoot

Obitelj Dickey odlučila se na neki način odužiti zajednici u kojoj žive, piše Little Things.

12.7.2016.
18:19
YouTube/Screnshoot
Play ponuda

"Nismo baš superbogati, pa nismo imali puno novca za donirati, ali mislila da sam dosta dobra majka, pa bi možda mogli osigurati dom nekom djetetu", kaže Paige Dickey, ravnateljica u osnovnoj školi. Ona i njen muž Travis imaju dva sina, Walkera, kojemu je deset godina, i Connora kojemu je osam.

Image
NERAZDVOJNE SESTRE: /

Nakon što su usvojili djevojčicu, doživjeli su nešto neočekivano...

Image
NERAZDVOJNE SESTRE: /

Nakon što su usvojili djevojčicu, doživjeli su nešto neočekivano...

Neobična odluka

U to vrijeme nisu htjeli da im beba odvuče previše pažnje od sinova, kojima je onda bilo još samo sedam i pet godina, već su se odlučili na posvajanje starijeg dijeteta. Manje je ljudi zainteresirano za posvajanje tinejdžera, ali i njima treba dom.

"Sjećam se kada sam prvi put ugledala Brittany. Pomislila sam kako je lijepa, kako ima tako sjajan potencijal, ali joj nitko nije nikada ni na kakav način pomogao da ga ostvari", prisjeća se Dickey o dolasku njihove kćeri.

Kada je prvi put došla, Brittany je trebalo neko vrijeme da se počne osjećati ugodno. Kasnije je rekla da je u početku osjaćala malu nelagodu jer ju je iznenadilo kako je u novom domu sve jako normalno.

Dobro se slagala s dječacima i bilo je očito da će biti dobra velika sestra.

"Imali smo nešto drame s Brittany, ali ništa više nego roditelji drugih tinejdžera, u stvari i manje od drugih jer Brittany cijeni to da ima dobru obitelj i dobar dom. Zna kako je moglo biti i iako joj je sada 15 godina, dobra je tinejdžerica", kaže njena majka. https://www.youtube.com/watch?v=eHEQUAO6NfQ

Play ponuda
Play ponuda