'NENADMAŠIV OSJEĆAJ': / Ponosni homoseksualac ima desetero djece s 9 različitih žena

Britanac Kenzie Kilpatrick (26) kaže kako je njegovu pomoć pri ostvarenju svog sna da postanu majke zatražilo čak 50-ak žena.

28.6.2015.
16:11
Thinkstock/Ilustracija

Kenzie Kilpatrick (26) iz Londona za nekoliko će tjedana imati desetero djece s čak devet različitih žena. Kako? Vrlo jednostavno: Kenzie je donor sperme, piše Mirror.

Inače deklarirani homoseksualac, Kenzie je na ideju o donorstvu došao surfajući internetom i shvativši da veliki broj parova ne može ostvariti svoje snove da postanu roditelji, pa im je odlučio pomoći. U lipnju prošle godine na Facebooku je pokrenuo stranicu "Drama Free UK Sperm Donors" koja sada ima više od 200 članova.

U posljednjih deset tjedana šest je žena rodilo djecu začetu Kilpatrickovom spermom, od čega su dvije djevojčice i pet dječaka, uključujući par blizanaca. Trima ženama termin je za nekoliko tjedana, što će Kenzieja učiniti ponosnim ocem desetero djece.

"Saznanje da sam pomogao ljudima koji su tako dugo patili željevši imati dijete moj je najveći motivator", izjavio je mladić, dodavši: "Osjećam se nevjerojatno znajući da će desetero djece nastavljati moje gene."

No, Kenzie nije vezan uz svoje potomke.

"Nemam osjećaj da bih trebao upoznati tu djecu ili ostati u kontaktu s njihovim obiteljima. Samo sam im dao spermu. Nisam vezan uz njih. To nije isto kao kada žena nosi dijete devet mjeseci. Surogat majke suočavaju se s potpuno drugačijim osjećajima nego ja", kaže Kenzie.

Čitav postupak izgleda ovako: nakon što ga žene kontaktiraju putem Facebooka, Kilpatrick s njima dogovori susret u njihovu domu ili hotelu gdje im preda uzorak svoje sperme. Nakon toga parovi u privatnosti ubrizgaju sjeme u ženu pomoću štrcaljke. Koliko je novca dobio za svoje usluge nije želio otkriti, no tvrdi da nikada nije tražio plaću, nego bi mu parovi dali nešto novca kako bi pokrio troškove dolaska i smještaja.

"Ne radi se o novcu. Pomogao sam ljudima da stvore obitelj. Ne možete nadmašiti taj osjećaj", iskren je mladić.

Želja mu je imati vlastito dijete

Osam žena koje je Kenzie učinio majkama u lezbijskim je vezama, a heteroseksualni par koji je zatražio njegove 'usluge' 13 je godina pokušavao začeti i potrošio preko 40.000 eura na neuspjele pokušaje umjetne oplodnje.

"Čini se da sam prilično plodan. Kao muškarcu to u meni budi svojevrsan ponos", priznaje Kilpatrick.

No, čitava priča ima i ružnih strana.

"Bila je jedna žena koja je zatrudnila, a onda se iznenadno predomislila i rekla da želi pobaciti. Bio sam slomljen. Čak sam ponudio da se ja brinem o djetetu, ako ga zaista ne želi. Na kraju je izgubila dijete", prisjeća se mladić.

Kenzie uskoro planira završiti s donorstvom. Želi vlastito dijete, a već je pronašao lezbijski par s kojim će ga odgojiti. Ipak, obećao je ženama koje su uspješno zatrudnile uz pomoć njegove sperme da će im donirati još kako bi njihova djeca imala braću u krvnom srodstvu.

Mirror/Magazin.hr

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali