'NENADMAŠIV OSJEĆAJ': / Ponosni homoseksualac ima desetero djece s 9 različitih žena

Image
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Britanac Kenzie Kilpatrick (26) kaže kako je njegovu pomoć pri ostvarenju svog sna da postanu majke zatražilo čak 50-ak žena.

28.6.2015.
16:11
Thinkstock/Ilustracija
VOYO logo

Kenzie Kilpatrick (26) iz Londona za nekoliko će tjedana imati desetero djece s čak devet različitih žena. Kako? Vrlo jednostavno: Kenzie je donor sperme, piše Mirror.

Inače deklarirani homoseksualac, Kenzie je na ideju o donorstvu došao surfajući internetom i shvativši da veliki broj parova ne može ostvariti svoje snove da postanu roditelji, pa im je odlučio pomoći. U lipnju prošle godine na Facebooku je pokrenuo stranicu "Drama Free UK Sperm Donors" koja sada ima više od 200 članova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih deset tjedana šest je žena rodilo djecu začetu Kilpatrickovom spermom, od čega su dvije djevojčice i pet dječaka, uključujući par blizanaca. Trima ženama termin je za nekoliko tjedana, što će Kenzieja učiniti ponosnim ocem desetero djece.

"Saznanje da sam pomogao ljudima koji su tako dugo patili željevši imati dijete moj je najveći motivator", izjavio je mladić, dodavši: "Osjećam se nevjerojatno znajući da će desetero djece nastavljati moje gene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook, Kenzie MrGrey Kilpatrick

No, Kenzie nije vezan uz svoje potomke.

"Nemam osjećaj da bih trebao upoznati tu djecu ili ostati u kontaktu s njihovim obiteljima. Samo sam im dao spermu. Nisam vezan uz njih. To nije isto kao kada žena nosi dijete devet mjeseci. Surogat majke suočavaju se s potpuno drugačijim osjećajima nego ja", kaže Kenzie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitav postupak izgleda ovako: nakon što ga žene kontaktiraju putem Facebooka, Kilpatrick s njima dogovori susret u njihovu domu ili hotelu gdje im preda uzorak svoje sperme. Nakon toga parovi u privatnosti ubrizgaju sjeme u ženu pomoću štrcaljke. Koliko je novca dobio za svoje usluge nije želio otkriti, no tvrdi da nikada nije tražio plaću, nego bi mu parovi dali nešto novca kako bi pokrio troškove dolaska i smještaja.

"Ne radi se o novcu. Pomogao sam ljudima da stvore obitelj. Ne možete nadmašiti taj osjećaj", iskren je mladić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želja mu je imati vlastito dijete

Osam žena koje je Kenzie učinio majkama u lezbijskim je vezama, a heteroseksualni par koji je zatražio njegove 'usluge' 13 je godina pokušavao začeti i potrošio preko 40.000 eura na neuspjele pokušaje umjetne oplodnje.

"Čini se da sam prilično plodan. Kao muškarcu to u meni budi svojevrsan ponos", priznaje Kilpatrick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čitava priča ima i ružnih strana.

"Bila je jedna žena koja je zatrudnila, a onda se iznenadno predomislila i rekla da želi pobaciti. Bio sam slomljen. Čak sam ponudio da se ja brinem o djetetu, ako ga zaista ne želi. Na kraju je izgubila dijete", prisjeća se mladić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kenzie uskoro planira završiti s donorstvom. Želi vlastito dijete, a već je pronašao lezbijski par s kojim će ga odgojiti. Ipak, obećao je ženama koje su uspješno zatrudnile uz pomoć njegove sperme da će im donirati još kako bi njihova djeca imala braću u krvnom srodstvu.

Mirror/Magazin.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo