ŠOKANTNA ISPOVIJEST / Napravili DNK test iz fore pa se šokirali: Par otkrio da su u rodu, ali prekid veze ne dolazi u obzir

Image
Foto: Shutterstock
5.8.2023.
14:25
Shutterstock
Play logo

Muškarac je doživio šok nakon što je otkrio da je u srodstvu sa svojom budućim suprugom. Sve je objasnio na Redditu:

shimmer fallback
shimmer fallback

“Moj zaručnik i ja vjenčat ćemo se za nekoliko mjeseci. Jako smo sretni i zaljubljeni", započeo je svoju ispovijest. Međutim, dok je par organizirao svoje vjenčanje, muškarac je kupio DNK test, koji je otkrio neočekivane rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam akciju na portalu Ancestry.com za DNK test i kupio sam jedan za svog zaručnika. Prije nekoliko sati dobio je rezultate. U odjeljku 'prikaži podudaranja DNK' bila je moja slika. Joj, to nikad nije dobro. Piše da smo rođaci u trećem koljenu. Njegov tata, koji je, pretpostavljam, napravio test prije mnogo godina, također se pojavio,” nastavio je muškarac.

Image
DRAMA NA POMOLU /

Al Pacino ne vjeruje Noor, a možda ima i dobra razlog: Zbog toga je tražio potvrdu očinstva DNK testom

POGLEDAJTE VIDEO: Milanovićev rođak Ante

Čovjek je rekao da je zbunjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znamo kako se osjećati. Ssada smo na odmoru s velikom grupom. S jedne strane, mi smo homoseksualci, tako da nema brige oko rađanja djece. Također smo oboje Židovi. Ne postoji scenarij u kojem bismo prekinuli ili nešto slično, ali jednostavno se osjećam tako čudno zbog toga. On sada ne želi nikome reći niti razgovarati o tome, ali morao sam ovo riješiti. Ne znam kako to osjećati ili kako to obraditi. Je li to suludo? Nije li to ništa strašno?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Mnogi su u komentarima rekli da to nije vrijedno prekida.

Jedan korisnik je napisao: “Nije ništa strašno. Prvi rođaci bili bi jezivi, ali treći rođaci su ok. Budući da neće biti djece, nema razloga da ne nastavite s vašom vezom. To nije incest.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Dok je drugi rekao: "Eh, osjećam se kao da je to u redu. Ne vidim zašto bi vas to trebalo spriječiti. Možda je ovo nepopularno mišljenje."

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo