MAGNET ZA POREMEĆENE

“META PERVERZNJAKA”: Mlada vilionistica godinama privlači seksualne manijake

Mlada violinistica Mia Matsumiya zaslužna je što je Instagram konačno postao moćno, korisno i ozbiljno oružje protiv pedofilije. Mlada je djevojka nizom fotografija dokumentirala godine zlostavljanja od strane seksualnih predatora, koji baš obožavaju njezinu vrstu. Lijepu Azijatkinju, krhke građe, kao u djeteta.

Prije punih 15 godina počela je pisati blog, a kako se istovremeno penjala u svojoj glazbenoj karijeri i pridružila se bendu Kayo Dot, povećao se broj njezinih slijedbenika na različitim društevnim platformama.

Tako je, u trenutku svoje slave, imala oko 110 tisuća prijatelja na MySpace. Baš tada započelo je seksualno uznemiravanje.

“Moja rasa privlači fetišiste, jer vjeruju kako su Azijatkinje pokorne žene, a privlači ih i krhka tjelesna građa”, keže Matsumiya.

Istovremeno, bend je okupljao sve više obožavatelja, a Mia Matsumiya sve više pervertita, iz svih dijelova svijeta. Svakodnevno su joj slali odvratne poruke od kojih joj se okretao želudac, a ona ih nije brisala. Sačuvala je baš svaku!

Kada joj je konačno prekipjelo, odlučila je javno prokazati sve pervertite i pedofile. Otvorila je Instagram profil s hashtagom perv_magnet, gdje objavljuje i poruke i identitete onih koji su ih slali.

“Doista nisam zaslužila biti meta ovakvih napada, samo zato što postam svoje fotografije, na kojima se ponašam i izgledam sasvim normalno”, rekla je mlada umjetnica.

Osim Instargam profila, Mia je odlučila sve te poruke pretvoriti u knjigu naslova Magnet za perverznjake.

Nastojat će da knjiga bude pogodna za stolić za kavu, kako bi u svakom kafiću na svijetu, svakoj polici u knjižari, na internetu i bilo gdje, gdje postoje ljudi koji umiju pisati i čitati, ukazala na strahote seksualnog uznemiravanja mlade žene.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr