ISKRENO PRIZNALA: / 'Moj muž je sada moja žena, a brak nam je bolji no ikad'

Amanda Jette Knoxi njezin suprug bili su zajedno 22 godine. No, ona je primijetila kako je on cijelo to vrijeme bio nesretan.

19.4.2016.
17:21
Giphy
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tada joj je priznao da se on u stvari osjeća kao žena, piše Huffington Post.

Mislila da zna sve o svom suprugu. Ipak, priznaje kako ju je to priznanje zateklo iako su u obitelji imali transrodnu osobu, kćer Alex.

Od tog priznanja je prošlo osam mjeseci. Njezin suprug se sada zove Zoe, a u odabiru imena su sudjelovali oboje. Priznaje kako isprva nije bilo lako, ali stvari su polako došle na svoje. Zoe je sada i u osobnim dokumentima osoba ženskog spola.

'Napokon je ono što jest'

"Ovaj istospolni brak je pravo otkrivenje i savršeno ugodan pomak. Ona se osjeća dobro, jer sada je napokon ona prava. Nakon gotovo 23 godine zajedničkog života, napokon imam cijelog partnera, a ne samo dio koji mi je ona željela pokazati. Moja žena je prekrasna, duhovita i društvena sad kad joj je napokon ugodno u vlastitoj koži. Sretniji smo nego ikad", kaže Amanda.

Zoe je naišla i na razumijevanje kod svoje djece kao i prijatelja. O svom iskustvu je odlučila javno progovoriti kako bi ukazala ljudima da prihvate različitosti i izađu iz svojih 'ormara', a svoju novu suprugu i kćer smatra najhrabrijim osobama.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali