Play ponuda

'GOVORIO MI JE DA SAM DEBELO SMEĆE': / Imala 125 kg, a onda se osvetila bivšem na najbolji mogući način

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Zbog nasilnog muža, Amerikanka jela i po 5000 kalorija na dan i došla do 125 kilograma. Na koncu, preokrenula je život, riješila se zlostavljača, ali i 64 kilograma.

25.11.2016.
7:38
Screenshot/Youtube
Play ponuda

Majka dvoje djece, Alvina Rayne, jela je i po dva fast food obroka na dan, slatke žitne pahuljice i čitav niz grickalica i slatkiša tijekom dana. Morala je kupovati mušku odjeću jer u ženskim trgovinama nisu imali njenu veličinu, prenosi Daily Mail. Tadašnji partner govorio joj je kako je "debelo smeće".

Image
SMRŠAVILA 50 KG, A ONDA JU JE OSTAVIO DEČKO: /

Takav razlog može imati samo pravi psihopat

Image
SMRŠAVILA 50 KG, A ONDA JU JE OSTAVIO DEČKO: /

Takav razlog može imati samo pravi psihopat

"Sjećam se kako mi je govorio da ako ga ostavim niko drugi me neće htjeti i da sam bezvrijedna, ružna i nikada neću smršavjeti čak i ako pokušam" prisjeća se Rayne iz Philadelphie. No 2009. odlučila je prekinuti s nezdravom hranom i nezdravom vezom.

Prebacila se na prehranu bogatu mastima s manje ugljikoghidrata.

"Nakon godina zlostavljanja, i nakon što me izolirao od svih, došla sam do točke kada sam morala nešto promijeniti i rekla sam mu da se ode i nikada se ne vraća" kaže majka dvoje djece. Potpuno prirodno, bez tableta, preparata ili operacija, skinula je 64 kilograma.

"Prebacila sam se na dijetu s 75 posto zdravih masti, 20 posto proteina i 5 posto ugljikohidrata. Ubrzo sam počela brzo mršavjeti. Svaki put kada mi je bilo teško , sjetila bih se kako mi je govorio da me 'nitko neće htjeti', pa sam bila još odlučnija" objašnjava Alvina. A osveta je ubrzo došla.

"Nakon što sam smršavjela, srela sam njegovu majku i ostala je šokirana mojom transformacijom i rekla mu je koliko sam se promijenila" kaže Alvina.

"Kasnije me bivši nazvao: 'Čuo sam da si nabacila nešto seksipila' i pokušao me nagovoriti da mu se vratim. Ali nema šanse da se to ikada dogodi. Sretnija sam no ikada i ne želim imati ništa s njim" rezolutna je Alvina. U međuvremenu, upoznala je ljubav svog života.

"Sada sam sretno udana za muškarca koji me drži kao malo vode na dlanu i voli me" zaključuje.

Play ponuda
Play ponuda