Play ponuda

DOBROTA NA DJELU: / Skinula vlastite čizme i poklonila ih bosoj prosjakinji

Image
Foto: Facebook

Kay Brown pokazala je što znači biti nesebičan. Dok je putovala na posao podzemnom željeznicom u New Yorku, ugledala je siromašnu ženu, kako bosa stoji u vlaku.

20.11.2015.
13:47
Facebook
Play ponuda

Pitala ju je koji broj cipela nosi. Ispalo je kako nose identičnu veličinu. Kay nije dvojila niti sekunde što treba učiniti.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Skinula sam cipele sa nogu. Njoj su savršeno odgovarale. Stajala sam 15 minuta u svojim tankim čarapama različite boje. Prije izlaska na stanicu, jedan mi je gospodin ponudio par čarapa koje je slučajno imao, da ih navučem preko svojih tankih.", napisala je na Facebooku Kay.

"Vidite, ja mogu već sutra kupiti nove cipele, a gospodin kod kuće ima čarapa na bacanje. Međutim, studeni je, hladno je i ona nema kamo. Najmanje što sam mogla učiniti jest pokloniti joj jedan par cipela", objasnila je djevojka.

shimmer fallback
shimmer fallback

Punih je 6 blokova hodala bez cipela, samo u čarapama. Ljudi su ju gledali u čudu ali Kay nije marila. "Drago mi je da sam joj dala te cipele. Sada će barem malo manje patiti", dodala je i pozvala ljude da podijele ovaj post kao i da pomognu sirotinji New Yorka.

shimmer fallback
shimmer fallback

Kay, čiji je nesebičan čin ljubaznosti privukao veliku pozornost javnosti, kasnije je u medijima izjavila kako cipele nije poklonila kako bi privukla pažnju na sebe, već na beskućnike kojih je u New Yorku sve više.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda