Malo dobrih ljudi

DOBRO SE DOBRIM VRAĆA: Platila doručak policajcu, ali nije očekivala ovakvu reakciju

Dok je naručivala doručak u ‘drive in’ restoranu u Tennesseeu, Angel Brooks je odlučila platiti obrok osobi koja je iza nje u redu.

Nakon što je osjetila zahvalnost zbog svega što su drugi učinili za nju, Angel je kazala blagajniku: “Naplatite mi obrok osobe koja je iza mene”, piše Mad World News. Slučajno se dogodilo da je iza nje bio Cody Yates, policajac u gradu u kojem Angel živi s obitelji.

Dirnut velikodušnom gestom, policajac je odlučio otkriti tko je žena koja mu je platila doručak. Yates je doznao kako se Angelin suprug Jeff Brooks bori sa smrtonosnim rakom gušterače te da njihova kći Meagan ima cerebralnu paralizu. Policajac nije mogao vjerovati da netko s tolikim bremenom pomaže strancima umjesto da ona traži pomoć od drugih. Odlučio je odužiti se.

Yates je ispričao svojim kolegama što je Angela učinila unatoč katastrofalnim životnim uvjetima. Upitao ih je bi li netko želio sudjelovati u donaciji kako bi joj pomogli. U samo sat vremena policajci su prikupili 520 dolara. Yates je čak otišao i u nekoliko crkvi kako bi prikupio donacije.

Obitelj koja nije očekivala ništa zauzvrat, bila je toliko dirnuta gestom da su zaplakali. Nastavili su druženje, a planiraju i odlazak na pecanje.

http://launch.newsinc.com/share.html?trackingGroup=92460&siteSection=littlethings&videoId=30677944

Povratak na Net.hr