Play ponuda

DESET GODINA KASNIJE BOGATAŠICA SUSREĆE BIVŠEG: / Nije ga htjela jer je bio siromah

Image
Foto: Flickr

Nikada ne znaš što ti život nosi. Danas jesi, sutra nisi, tako glasi domaća uzrečica.

30.11.2015.
11:23
Flickr
Play ponuda

Djevojku iz bogate obitelji volio je mladić iz siromaše. Njegovo je srce bilo iskreno. Međutim, onda ga je dobacila jer nije željela živjeti sa siromahom. Pretpostavila je kakav bi to život bio i obezvrijedila je mladićeve osjećaje. Ona je mislila kako zna što želi u životu i vjerovala kako bi ishod takve ljubavi za nju bio poguban. Smatrala je kako ona vrijedi više, da ljubav nije dovoljna, ako nema novaca.

"Idi i pronađi nekoga vlastitog ranga. To koliko ti zaradiš u jednom mjesecu, ja potrošim u jednom danu! Ti bi da ti ja budem žena? Nekoga poput tebe ja nikada ne bih mogla voljeti", rekla mu je, kada ju je zaprosio.

shimmer fallback
shimmer fallback

Prošle su godine, punih 10 točnije. O mladiću ona nije razmišljala, a mladić je imao toliko posla da o djevojci nije stigao razmišljati.

Sve dok se jednoga dana opet nisu susreli. Bilo je to u trgovačkom centru.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Hej, pa to si ti! Kako si? Danas sam udana za pravog muškarca. On zarađuje 15,700 dolara mjesečno!", pohvalila mu se. Čovjek nije odgovorio. Samo su mu se oči još jednom zarosile, od tuge koju je osjetio jer je nekoć doista žudio za njom i iskreno volio tu ženu.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Dobro jutro gospodine! Vidim, upoznali ste moju ženu", rekao je njezin suprug, pomalo iznenađen kada je ugledao s kime mu razgovara žena.

"Dobro jutro, gospodine...", odgovorio je čovjek.

"Carter, šefe, tako se prezivam..", odgovorio je svojem šefu, suprug bogataševe kćeri. Usput joj je objasnio kako je to njegov šef, koji je vlasnik projekta vrijednog 100 milijuna dolara, na kojemu je danonoćno radio. U šoku, žena nije mogla vjerovati kako je to isti onaj mladić kojega je odbila.

"On je skroman čovjek, a njegova je životna priča doista jedinstvena", nastavio je suprug. "Kažu da je prije bio jako siromašan i da ga je zbog toga odbila ljubav njegovog života. Zbog toga se zakleo kako će se obogatiti, ali se nikada nije oženio", rekao je suprug niti ne sluteći kako je upravo njegova žena ta fatalna ljubav njegovog bogatog šefa.

Kada ju je muž upitao kako su se ona i njegov šef zatekli u razgovoru, rekla je da će mu ispričati za pićem, ali kasnije joj nije bilo do razgovora...

shimmer fallback
shimmer fallback

Play ponuda
Play ponuda