Play ponuda

ČUDO MOLITVE: / Auto je bio totalno smrskan, djevojka je umirala, a onda se pojavio on

Image
Foto: Screenshot

Godine 2013. na Katie Lentz (19) automobilom je u Missouriju naletio pijani vozač. Gotovo sat vremena, bila je zaglavljena u svom autu.

1.7.2016.
9:46
Screenshot
Play ponuda

Vatrogasci koji su stigli na mjesto nesreće, već su počeli gubiti nadu da će je uspjeti spasiti, piše Little Things. Misleći kako su joj to posljedni trenuci života, Katie je počela moliti naglas, a pridružili su joj se u znak podrške i svjedoci s mjesta nesreće.

Upravo tada, odjednom se pojavio tajanstveni muškarac i počeo predvoditi molitvu. Na sebi je imao crnu svećeničku košulju s bijelim ovratnikom.

"Amen", rekao je, prije nego što je nestao.

Katie je preživjela. Željela je zahvaliti nepoznatom svećeniku na molitvi koja joj je u tom trenutku puno značila, ali da nije mogla pronaći. Iako je imala brojne fotografije nesreće i olupine, njega nije bilo niti na jendoj fotografiji.

Kada je njezina priča došla u medije, napokon se otkdilo da je riječ o velečasnom Patricku Dowlingu. Iako je želio ostati anoniman, ipak je popustio i zjavio kako su 'čudu molitve' doprinijeli svi koji su se ondje zatekli i priključili zajedničkoj molitvi.

Play ponuda
Play ponuda