HRVATSKE TRAGEDIJE / Ono kad na poslu slučajno uletiš kolegama u WC: 'Usred velike nužde masno je prdnula, rekao sam joj 'Nazdravlje' i...'

Image
Foto: shutterstock

Svima se bar jednom dogodila slična situacija...

17.5.2023.
13:50
shutterstock
Play logo

Svi zaposlenici koje rade iz ureda primorani su koristiti tvrtkine toalete, koji su ponekad i za muškarce i za žene. Zato se često zna dogoditi da taman prilikom ulaska ili izlaska iz WC-a susretnemo druge kolege. Sigurni smo da vam se ovakva situacija barem jednom dogodila na poslu. No, što kada naletimo na kolegu koji u svom kutku taman vrši nuždu? Upravo se to dogodilo jednoj Hrvatici, koja je ovako opisala situaciju:

"Kako nastaviti živjeti nakon što si uletio kolegi na WC i prekinuo ga u obavljanju velike nužde dok je držao mobitel u rukama? Jedina sam žena u muškom uredu. U uredskom WC-u nikad ne obavljam veliku nuždu, al' zato muški kolege imaju svoje rituale", napisala je očajna žena na Redditu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi korisnici su se 'pronašli' u ovoj priči pa su opisali svoja iskustva i dali joj savjete što sada napraviti po tom pitanju.

'Reci da si vidjela da ima veliki penis'

"Bas ništa. Nothing happened. Dogodilo mi se nešto slično, ja sam bio osoba na školjci. Još se ona baš prepala jer je WC takav da kad se vrata otvore, školjka bude iza vrata. Kako se okrenula da vrata zatvori, upao sam joj ja u ćošku u krajičak oka. Nikad nismo to spomenuli, sve ostalo po starom", bio je komentar koji je skupio najviše lajkova. Reditovac je kasnije predložio da ako želi popraviti situaciju, neka kaže da je vidjela da ima veliki penis.

Image
RADIKALNA MJERA /

Svima za kavu treba, a nitko ga ne bi kupio?! Tip odlučio svoje mlijeko na poslu zaključavati lokotom!

Image
RADIKALNA MJERA /

Svima za kavu treba, a nitko ga ne bi kupio?! Tip odlučio svoje mlijeko na poslu zaključavati lokotom!

'Sve okreni na šalu'

"Kod mene na poslu muški i ženski WC dijeli tanki zid. Kolegica je masno prdnula dok smo oboje vršili nuždu i uzviknula “ajme” jer je znala da ako je netko na drugom WC-u će čuti. Rekao sam joj "nazdravlje" i također prdnuo. Kasnije smo umirali od smijeha cijeli radni dan. Ne pravite se fine, prdite i vršite nuždu isto kao i mi, a ako ću uzimati svoju ženu kao mjerilo, onda ste čak i gore", komentirao je drugi korisnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan je napisao da ne vidi uopće problem u priči, dok drugi tvrdi da ju je taj čovjek kojem je upala u WC dok je vršio nuždu zaboravio za dvije minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolje svali krivicu na njega, unesi mu se u facu, značajno ga pogledaj u oči i reci "imaš sreće da te nisam uhvatila dok si prdio". I ostaviš ga tako neka se misli. Poslije ćete se opiti, smijati kao bedasti na nekom partiju od firme", komentirao je treći korisnik.

Smak svijeta

Dobila je i komentar da promijeni posao. "Ovo je kraj života. Podići radnu knjižicu u kadrovskoj i promijeniti firmu". Ostali su je odlučili malo utješiti, rekavši joj da postoje i gore stvari u životu od te situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam u srednjoj školi slučajno uletjela momku iz razreda u WC (također je škola imala zajedničke WC-e). Ono, bude ti neugodno sat nakon i eventualno dan nakon, ali poslije ste skroz okej. Nije da si htjela, a greške se događaju i najboljima. Od tada svaki put obavezno glasnije pokucam", napisao je četvrti.

"Mogla si uletjeti dok se netko seksao tako da... Postoji uvijek mrvicu gore", zaključio je peti korisnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo