Play ponuda

ŽENA POSTALA HIT KAD JE OBJASNILA KAKO JE OSTALA TRUDNA: / 'Ležala sam na trbuhu kada sam osjetila da mi vjetar ulazi u vaginu...'

Image

Trbuh joj je navodno počeo rasti 15 minuta nakon misterioznog naleta vjetra, a zbog boli je zamolila rođakinju da je odveze u bolnicu

24.2.2021.
19:05
Play ponuda

Indonezijska policija istražuje neobični slučaj 25-godišnje žene koja tvrdi da je rodila dijete sat vremena nakon što je zatrudnjela od - naleta vjetra, piše Oddity Central.

Siti Jainah postala je predmet sprdnje u Indoneziji zbog svojih tvrdnji. Prema tamošnjim medijima, 25-godišnja žena opuštala se kod kuće kada je osjetila da joj je vjetar ušao u tijelo. Nekoliko minuta kasnije osjetila je trudove.

"Nakon molitve ležala sam na trbuhu kada sam osjetila da mi vjetar ulazi u vaginu. Nekoliko trenutaka kasnije, trbuh mi je počeo rasti i onda se vratio na normalno stanje. Onda je ponovno narastao", rekla je Siti.

Image
OVOJ ŽENI DOGODIO SE NEVJEROJATNO RIJEDAK FENOMEN: /

'Zatrudnjela sam dok sam već bila tri tjedna trudna'

Image
OVOJ ŽENI DOGODIO SE NEVJEROJATNO RIJEDAK FENOMEN: /

'Zatrudnjela sam dok sam već bila tri tjedna trudna'

Trbuh joj je navodno počeo rasti 15 minuta nakon misterioznog naleta vjetra, a kada je počela osjećati bol, shvatila je da nešto nije u redu. Zamolila je rođakinju da ju odveze u obližnju bolnicu, gdje su joj liječnici rekli da je trudna i da će svaki čas roditi.

"Bila sam šokirana", priznala je Siti.

Njezino bizarno objašnjenje o trudnoći proširilo se Indonezijom brzinom munje pa su majku i bebu po povratku iz rodilišta dočekali mještani. Policija je također posjetila 25-godišnjakinju kako bi ju ispitala o trudnoći.

Iako iz medicinske perspektive trudnoća uz pomoć vjetra nije moguća, voditeljica zdravstvenog centra Cidaun nije optužila mladu majku za laganje. Umjesto toga rekla je da se najvjerojatnije radi o tzv. nevidljivoj trudnoći kada majke ne znaju da su u drugom stanju sve dok ne dobiju trudove.

Play ponuda
Play ponuda