ŽENA USRED SEKSA PRETRPJELA MOŽDANI UDAR: / Liječnici složni da je glavni okidač bilo baš ono što je tada radila

U izvješću su liječnici napisali kako je seksualna aktivnost dovela do prsnuća krvnih žila

13.3.2019.
16:53
Getty
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Žena je doživjela moždani udar tijekom oralnog seksa sa svojim ljubavnikom. 44-godišnja Londončanka bila je blizu vrhunca kada se onesvijestila u spavaćoj sobi. Hitno je prevezena u bolnicu, gdje su liječnici zaključili kako joj je prsnula krvna žila u glavi.

Mislili da ima napadaj

Pacijentica je bila bez svijesti oko tri minute nakon što je osjetila jaku glavobolju tijekom oralnog seksa. Njezin partner, čiji je spol nepoznat, rekao je kako su primijetili da se ženi tijelo ukočilo. "Pacijentica je rekla da je bila blizu orgazma dok joj je partner pružao oralni seks, a nakon toga je izgubila svijest", napisali su liječnici u British Medical Journal.

Žena je provela dva tjedna u bolnici tijekom listopada prošle godine. Liječnici su isprva mislili da ima napadaj, ali je CT pokazao da između lubanje i mozga ima krvi, što je jasno upućivalo na moždani udar.

Loše životne navike

U izvješću su liječnici napisali kako je seksualna aktivnost dovela do prsnuća krvnih žila jer se tijekom seksa povećava krvni tlak. "Starije studije potvrdile su da se krvni tlak, kao i puls, mijenjaju tijekom seksualne uzbuđenosti", stoji u medicinskom izvješću.

Spomenuta žena kazala je da redovito puši cigarete, povremeno pije alkohol, boluje od astme i preboljela je malariju u mozgu u svojim 20-ima, ali ništa od toga nije izravno povezano s moždanim udarom koji ju je zadesio, piše Mirror.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali