ZABAVA U HLADU: / Što s djetetom na plaži kada kupanje nije u igri?

Image
Foto: PIXSELL/Ilustracija, Grgur Zucko

Osim svakodnevnog kupanja što djeci predstavlja odličnu zabavu ljeti na moru, postoji još mnogo načina zabave u hladu.

1.7.2016.
0:01
PIXSELL/Ilustracija, Grgur Zucko
Play logo

Djeci će biti zabavno za početak prikupljati razne neobične oblike kamenčića i školjkica. Kombiniranjem raznih oblika mogu nastati prava umjetnička dijela. Možete izrađivati brodiće, jedrilice i bojati ih raznim bojama, što veselije. Možete izrađivati mornare, crtati im oči, bojati im uniformu u prave mornarske boje.

Ako se kupate na pješćanoj plaži, nikako nemojte zaboraviti izrađivati dvorce od pijeska, razne tunele i mostove. Djeci ćete boravak na plaži učiniti još zanimljivijim i zabavnijim, a vi ćete se vratiti u djetinjstvo i igrati u pijesku. Predlažite im zahtjevne skulpture od pijeska kako bi imali što veći izazov i kako bi se što dulje zabavljali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizirajte razne natjecateljske obiteljske igre. Na primjer, tko će prenijeti više mora u žlici do kantice. Vidjet ćete koliko vam zabavno može biti kada igrate igru: tko će prenijeti više vode u kantici bez pomoći ruku. Nosite kanticu zubima i pazite da vam se voda ne prolije iz nje, a pritom budite brzi. Bodrite jedni druge, navijajte i puno se smijte.

Play logo

Izradite sami svoje razglednice. Neka djeca crtaju, pišu po raznim kartončićima, neka ostavljaju otiske kamenčića i školjkica, a vi samo napišite točne adrese i zalijepite markicu.

Ljeto na moru je vrijeme godišnjih odmora, vrijeme kada više vremena možete provoditi sa svojom djecom. Iskoristite ga maksimalno i igrajte se kao kad ste i sami bili djeca. Uz odličnu zabavu, priuštit ćete djeci nezaboravan godišnji odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo