Play ponuda

Ugradite zubni implantat i uštedite više od 5.000 kn

shimmer fallback

KupiMe je krenuo sa suradnjom s naših vrhunskim stomatolozima te svojim posjetiteljima nudi fenomenalne ponude u kojima se nude stomatološke usluge s popustima većim i od 50%.

19.5.2011.
11:52
Play ponuda

Za sve korisnike portala željne neodoljivog osmijeha, KupiMe je dogovorio ponudu s renomiranom ordinacijom koja okuplja tim vrhunskih stomatologa. Ponuda obuhvaća kompletnu stomatološku obradu čeljusti te se sastoji od specijalističkog pregleda koje će detektirati stanje čeljusti. Zatim, u paketu je i digitalni ortopan kojim će se detaljno vidjeti sve eventualne nepravilnosti na zubima, kirurška ugradnja i nadogradnja zubnog implantata i metal keramička krunica. Redovna cijena paketa iznosi 9.350 kn, dok vam KupiMe to omogućuje za nevjerojatnih 3.927 kuna! Ovim putem pozivamo sve stomatološke ordinacije da se priključe grupnoj kupovini na našem portal. Pogledajte zadovoljstvo naših partnera – Poliklinika CROATIA zdravstveno osiguranje na http://www.kupime.hr/zadovoljstvo-partnera/c24 i javite nam se!

Zato bez obzira jeste li iz Zagreba, Splita ili bilo kojeg drugog dijela Hrvatske, registrirajte se na http://www.kupime.hr/ i ne propustite ovu fenomenalnu ponudu!

Play ponuda
Play ponuda