ZNATE LI KOLIKI JE ROK TRAJANJA TENISICA? / Evo koliko dugo smijete nositi jedan par, iznenadit će vas

Image

Za tenisice je najmanje važan izgled, a najvažniji oblik stopala. Ne vodite se preporukama prijatelja jer nije svaki model za svakoga.

28.2.2017.
9:22
VOYO logo

Trčite li po tvrdoj podlozi kao što je asfalt, uložak tenisice trebao bi biti mekši, tj. imati zračne jastuke. Što je teren tvrđi, to bi peta tenisice trebala biti viša i elastičnija. Najbolje bi bilo imati više tenisica, ovisno o terenu na kojem trčite.

Oni koji imaju problema sa stopalom trebali bi napraviti individualni uložak i nositi ga pri kupnji novih tenisica kako bi im savršeno odgovarale. Baš kao i cipele, i tenisice bi bilo najbolje kupovati predvečer kad je noga već malo natekla od svakodnevnih obveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tenisice biste trebali zamijeniti nakon četiri mjeseca jer je u izgaženim tenisicama stopalo nestabilno i možete se ozlijediti. Najvažnije je da vam je tenisica udobna i da je formirana prema vašem stopalu, te treba obratiti pažnju na ojačanja ili omekšanja na temelju otiska stopala. Kod tenisica je važan i spol jer žene drukčije trče od muškaraca. Više o najboljim savjetima kako se pripremiti za sezonu trčanja pročitajte u velikom adidasovom specijalu!


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Producirano u radionici TG Studija, Telegramove in-house agencije za nativni marketing, u suradnji s adidasom i po najvišim uredničkim standardima Telegram Medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo