Ove četiri boje kose potpuno su preplavile Instagram: Ne znamo koja nam je bolja, sve su savršene za jesen

Image
Foto: Instagram, sunniebrook, hairbykaitlinjade

Ako ti treba promjena, baci oko

22.10.2017.
15:00
Instagram, sunniebrook, hairbykaitlinjade
Play logo

Jesen je vrijeme promjena, kada je čisto normalno otići pod škare i napraviti nešto s tom kosom koja se napatila od soli i sunca. Instagram je kao što već znamo prepun trendova koji iskaču svakih pola sata (ok, možda pretjerujemo) i zbilja je nepresušan izvor inspiracije.

U zadnje vrijeme Instagramom kolaju četiri boje kose za koje je malo reći da su prekrasne, a imaju i cool nazive. Ako ti treba promjena, baci oko na neku od njih:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cream soda

Kako bolje zadržati ljeto u hladne mjesece nego u obliku ove divne zlaćane boje koja podsjeća na tipično američko piće cream sodu. Topli tonovi u ovoj boji čine je doslovno kremastom pa je odlična i za plavuše i za brinete, a licu daje poseban sjaj.

Champagne Bronde

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bronde je inače neka sredina između plave i smeđe boje kose, a šampanjac-bronde je njezina hladnija sestra. Ovo je zapravo jako svjetla boja kose, ali se čini tamnija zbog dubine tonova. Recimo da je ovo neka živopisnija platinasta plava i odlično izgleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fallayage

Ovu bogatu smeđu boju ne treba miješati s balayage tehniku jer se radi o kombinaciji tonova meda, javora i ostalih tipičnih jesenskih boja. S obzirom da kosa tijekom ljeta posvijetli i izblijedi, ova boja daje joj živost i puninu. Nama se jako sviđa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cinnamon Fade

Play logo

Kosa boje cimeta uvijek je bila posebna jer ima taj crvenkasto-narančasti ton u sebi koji dobro izgleda skoro na svakom tonu kože. Ako ne želiš veliku promjenu, onda bi trebala probati upravo ovu blažu verziju cimeta. Postiže se obogaćivanjem starih pramenova suptilnim crvenim tonovima koji će amlo zagrijati nadolazeću hladnu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo