Hrabra mama / Novopečena mama ne može dojiti zbog mastektomije: podsjetila ostale da ne osuđuju nove roditelje

Image
Foto: Instagram screenshot/meghankoziel

Meghan Koziel na jedinstven je način pokušala osvijestiti društvo

20.10.2018.
10:33
Instagram screenshot/meghankoziel
VOYO logo

Novopečeni roditelji često se suočavaju s cijelom lepezom izazova u roditeljstvu, a mnogo se polemika vodi oko načina prehrane male bebe. Neki se žene srame dojiti u javnosti, a druge dobivaju neviđene količine kritike za hranjenje novorođenčadi na bočicu. 

Oni koji pripadaju drugoj kategoriji itekako će cijeniti znak koji je izradila mlada mama Meghan Koziel. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koziel je htjela olakšati svakodnevnicu svima koji jednostavno ne mogu dojiti svoju djecu. Preživjela je rak dojke koji joj je bio dijagnosticiran u 26. godini, a ideju za plakat dobila je nekoliko dana prije nego što je rodila svoju kćer Kendru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi izbjegla neugodna pitanja o mastektomiji i lavinu kritika zašto neće dojiti svoju bebu, prijateljica je predložila Koziel da objesi plakat koji će objasniti njezinu situaciju. Dan prije dolaska Kendre na svijet, Koziel je na zid iznad svog bolničkog kreveta objesila plakat ružičaste boje na kojem je ispisala "Zona ne dojenja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je dojenje vrlo poseban zadatak, molim vas razmislite prije nego pitate. Naše čudo od bebe će se hraniti na bočicu i to neće utjecati na njezinu budućnost. Ova mama je borac."

Na Instagramu su joj počele pristizati lavine pozitivnih poruka i komentara, a Koziel i beba lijepo napreduju - i to bez dojenja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo