Nova godina je pravo vrijeme za drugačiju manikuru kojom ćeš se definitivno dodatno istaknuti

Image
Foto: instagram, aneta_motybel

Ideja za nokte nikad dosta

31.12.2017.
15:55
instagram, aneta_motybel
VOYO logo

Ako želiš u potpunosti zasjati moraš misliti na sve, tako i na nokte. Možda voliš samo nekoliko boja na noktima ili pak voliš šljokice. Pravo je vrijeme da si priuštiš manikuru kakvu želiš i to posljednji puta ove godine. Manikure su mala promjena, ali će zbog nje svi primijetiti tvoje nokte. Pogotovo kad upoznaš nekog novog na proslavi i pružiš mu ruku. Budi sigurna kako će svi vidjeti što imaš na noktima.

Možda nemaš vremena otići na manikuru u salon, a želiš imati lijepe nokte. Ne moraš brinuti jer uz samo malo truda možeš imati najbolje nokte sezone. Jako su jednostavni za napraviti, a zadovoljstvo kad drugima kažeš da si ih sama napravila je nevjerojatno. Evo nekoliko različitih ideja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šljokice

Nokti sa šljokicama su uvijek hit, pogotovo na novogodišnju noć. Nanesi proziran ili ružičasti lak na nokte, a samo dijelove noktiju ukrasi lakom sa šljokicama. Možeš i povećati dozu šljokica i staviti ih na svaki drugi nokat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednostavnost

Nokte s ravnim linijama i malo boja viđat ćemo iduće godine u puno većem broju. Možda je odlična ideja da budeš u trendu od prvog dana. Samo pola nokta nalakiraj u jednu boju, povuci crtu u srebrnoj boji koja će odvajati dio nokta bez laka i onaj s lakom i sve premaži prozirnim lakom. To je to. Ako ne možeš povući ravnu liniju, stavi ljepljivu traku koju ćeš kasnije skinuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minimalizam

Jednostavno stavi lak u svjetlijoj boji, bijeloj ili ružičastoj i napravi točkicu uz pomoć čačkalice u drugoj boji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska manikura

Francuska manikura u nešto drugačijoj verziji. Na pola nokta stavi crnu boju, dok na polovicu stavi lak sa šljokicama. Ovako je cijeli nokat popunjen lakom. Ponovno si možeš pomoći ljepljivom trakom za ravnu liniju. Važno je samo da je makneš tek kad se lak potpuno posuši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo