krumpir i sir /

Nije sve tako crno: 'Loša hrana' koja je zapravo dobra za vas

Image
Foto: www.profimedia.hr

Na koju god stranu se okrenete čujete što je zdravo, štetno ili od čega ćete se razboljeti. Jaja uzrokuju kolesterol, zbog krumpira se debljate. Najnovija istraživanja pokazuju da i loše namirnice mogu biti dobre. Kliknite SLJEDEĆA

21.1.2020.
14:40
www.profimedia.hr
VOYO logo

Skidanje tabua

Najnovija istraživanja pokazuju da mnoge takozvane "loše" namirnice zapravo donose velike dobrobiti - poput jačanja mentalne oštrine, izbjegavanje kroničnih bolesti i dugovječnosti. 

"Činjenica je da vas praktički nijedna hrana koju pronađete u trgovini neće ubiti, osim ako nešto ne krene loše ili konzumirate previše", kaže liječnik Aaron Carroll u svojoj knjizi The Bad Food Bible: Why You Can (and Maybe Should) Eat Everything You Thought You Couldn't.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Foto: Pexels)

https://rtl-static.cdn.sysbee.net/image/prehrana-hrana-vecera-b924c5394539cfb7a3180ff3ca0cba35_view_article_new.jpg?v=22

"Osim ako vam liječnik nije rekao da izbjegavate određene sastojke. Ključna riječ je umjerenost, a ne apstinencija", dalje dodaje, a prenosi Allrecipesi. Dalje donosimo namirnice koje nisu toliko nezdrave. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/6
nedelja
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
PRENOSI SE DODIROM /

Liječnica za Net.hr o upali koja je rijetke zaobišla: 'Početak bolesti je nagao'