NIJE SE ŠIŠALA SKORO 30 GODINA! Ukrajinska Zlatokosa (34) ima kosu dugu dva metra: / 'Ona je moje bogatstvo'

Image
Foto: Instagram

Alena kosu suši na zraku i njeguje je prirodnim uljima i maskama

1.6.2020.
7:08
Instagram
Play logo

Ukrajinku Alenu Kravchenko (34) majka je prestala šišati kad je imala pet godina i ona je od tad nije kratila. Danas ima kosu dugu 1.8 metara zbog čega je nazivaju i ukrajinskom Zlatokosom. Alena tvrdi da ni ne pomišlja na šišanje jer joj se sviđa njezina duga kosa i ne može se ni zamisliti s kratkom. Dodaje da joj se sviđa izgled princeze iz bajke i zato nikad nije razmišljala o promjeni boje kose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosu pere jednom tjedno

Ipak, priznaje da tako dugu kosu nije lako održavati. "Nije mi teško ništa napraviti za kosu jer me usrećuje i dio je mene. Ona je moja ljepota i bogatstvo", rekla je. Nakon pranja kosu suši prirodno na zraku, a njeguje je s nekoliko proizvoda. "Najvažnije ju je nikad ne sušiti sušilom za kosu, a ne koristim ni figaro ni peglu za ravnanje, te ju nikad ne češljam dok je vlažna", ispričala je Alena koja svoju kosu pere jednom tjedno i koristi prirodne maske i ulja.

"Njega sa profesionalnom kozmetikom je bitna ali i sama radim DIY maske sa sušenim voćem, orašastim plodovima i domaćim sirom", objasnila je. "Za imati ovako dugu i njegovanu kosu, trebate prije svega to stvarno željeti. A ostalo je onda lako", zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo