Našla sam najsavršeniji gel za tuširanje, kunem se: 39 kuna za pola litre, miris traje satima i dobijete malo iznenađenje

Image
Foto: vlatka ernečić

Trenutno ih ima u DM-u i Mulleru, a dolaze u svi mogućim mirisima koji vam padaju na pamet

27.1.2018.
9:00
vlatka ernečić
Play logo

Svaka od vas vjerojatno ima ono nešto za čime je potpuno luda - i ono nešto na što ne može prestati trošiti zadnje kune iz novčanika. Neke cure vole cipele, neke torbice, neke šminku, neke haljine, suknje, majice... A ja? Ja sam malo opsjednuta gelovima za tuširanje. I ne, ne šalim se. Trenutno ih u kupaoni imam osam, potpuno različitih mirisa, brendova, tekstura i vjerojatno ću uskoro kupiti još dva, tri, jer kad su ove mirisne gluposti u pitanju onda ne kupujem kad mi ponestane, nego kad god ih vidim i želim kupiti.

Ovih pet jeftinih proizvoda koristim od kad sam bila tinejdžerica, odlični su i svi koštaju manje od 50 kuna

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemam neke posebne kriterije pri odabiru; ne obraćam pozornost ni na cijenu, ni na marku, ni na miris. Obožavam sve mirise, od kokosa do limuna, ako košta od pet do 15 kuna, super, ako košta 50-ak kuna, vjerojatno ću i toliko izdvojiti (iako su mi draži ovi u prvoj kategoriji), a one priče da neki gelovi "ne čiste dobro i nisu ugodni na koži" ne razumijem, jer meni svaki i dobro čisti i ugodan je na koži i ni zbog jednog mi koža nije bila isušena. Prirodno je isušena, pa tu jadni gelovi nisu nikako krivi.

Išla sam po čaj, kupila sam još jedan gel

shimmer fallback
shimmer fallback

Nedavno sam s mamom, nakon jutarnje kave, otišla u DM po biljni čaj za baku, i naravno, čim smo došle do dijela s gelovima za tuširanje i kupkama, ja sam nestala. I našla Treaclemoon gel za tuširanje od cimeta. Da, cimeta... Iako su ovi super gelovi poznatog njemačkog brenda visokokvalitetne kozmetike kod nas na tržištu od proljeća prošle godine (a i ranije ih se znalo tu i tamo naći u Mulleru), ja sam ih otkrila tek sad (iako sam odavno čula za njih) i čini mi se da su najsavršeniji gelovi koje sam dosad isprobala.

Pola litre za 39 kuna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna bočica od 500 mililitara košta malo više od 39kuna, što je sasvim pristojna cijena za doslovno pola litre proizvoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja sam se odlučila na ovaj s mirisom cimeta jer obožavam cimet, sve mirise koji su kombinacija bilo čega i cimeta i još sam malo nostalgična jer je božićno vrijeme prebrzo prošlo pa se tješim, ali osim ovog, gelove možete naći u još barem 10+ različitih mirisa. Od kokosa, ruže, jagode, maline, đumbira, limunade, višnje; doslovno svakog mirisa koji vam trenutno pada na pamet.

Miris traje satima, a još dobijete i pjesmu

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovaj od cimeta miriše najdivnije i miris nakon tuširanja još dugo ostaje na tijelu, kunem se. Barem još nekoliko sati ga možete osjetiti na odjeći i na rukama. Nakon tuširanja također čak i ne moram nanositi kremu ili mlijeko za tijelo, jer ovaj gel djeluje kao krema i kožu ostavlja baš jako mekanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na kraju, ono što me možda još i najviše razveselilo je ova poruka na prednjoj strani svake bočice gela, koja je na svakom mirisu različita i uvijek jako slatka. Iako je, iskreno, nisam ni skužila sve dok nisam došla doma, jer nisam očekivala da na gelu za tuširanje piše išta više od naziva brenda i mirisa. I onda sam dobila pjesmu. Savršeno. Odličan 5.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo