Svi imaju različite način za nošenje s mamurlukom, bilo da se radi o jutarnjem džogiranju kako bi iznojili sve toksine ili o konzumiranju junk fooda i ogromne količine masti.

S dolaskom toplijeg vremena i godišnjih odmora te popuštanjem epidemioloških mjera, sigurno ćete idućih tjedana biti u potrazi za savršenim lijekom za mamurluk.

Čitatelji LADbiblea otkrili su svoje provjerene recepte za borbu s mamurlukom, ovo su neki od njih.

Sauna

Čitatelj Alex Limkittirat tvrdi kako je najbolji lijek za mamurluk sauna. "Pojedite kvalitetan obrok i otiđite u saunu. Više se nećete osjećati mamurno, garantiram", napisao je.

Kalorijska bomba

"Pojedite 20 pilećih medaljona, veliki sendvič i milkshake od banane", savjetuje Harry Rymer.

"Tost, slanina, jaje, kobasica", kratko je poručio Alfred Coxy.

Kokteli

"Ponekad popijem kriglu u koju nalijem pola Coca-Cole i pola soka od naranče. Još jedan sjajan trik je sok od kaktusa", kaže Rhys Salisbury.

Klin se klinom

"Samo nastavite piti", savjet je Matthewa Morgana.

Voda i dobar doručak

"Prije sam imao katastrofalne mamurluke, ali sada popijem pola litra vode prije spavanja. Iduće jutro pojedem kalorični doručak i mamurluka više nema", kaže Dougle Hamilton.

Obrok prije ispijanja alkohola

"Hrana usporava apsorpciju alkohola u krvotok i ubrzava proces kojim tijelom razgrađuje alkohol. To znači da će razina alkohola u krvi biti viša i brže će se povećavati ako pijete natašte. Dakle, ako prije ispijanja alkohola ne jedete brže ćete se osjećati pijani, a veće su šanse da ćete doživjeti druge negativne učinke poput crvenila, mučnine i glavobolje", kazala je liječnica Kathryn Basford.

Pritom nije bitno za kakvu ćete se hranu odlučiti, već samo da nešto pojedete.